Beşiktaş Sivasspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor

Spor Toto Süper Ligi'nin 27.hafta karşılaşmasında Beşiktaş deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya geliyor. Sivasspor ile Beşiktaş arasında oynanacak zorlu mücadele saat 16.00'da başlayacak.

Spor Toto Süper Ligi’nin 27.haftasında bugün Sivasspor sahasında Beşiktaş’ı konuk ediyor. 4 Eylül Stadı’nda saat 16.00’da oynanacak zorlu karşılaşmayı hakem Bünyamin Gezer yönetecek.

Sivasspor-Beşiktaş maçı Lig TV’den canlı olarak yayınlanacak.

SİVASSPOR CEPHESİ


Spor Toto Süper Ligi’nde oynadığı son dört maçın üçünden galibiyet çıkartarak düşme potası ile arasındaki puan farkını 4'e çıkartan Sivasspor'da moraller yerinde. Ev sahibi ekip Beşiktaş karşısında da kazanarak düşme korkusunu üzerinden tamamen atmak istiyor.

Ligin ilk yarısında oynanan Beşiktaş maçı ile Sivasspor'daki teknik direktörlük kariyerine başlayan Rıza Çalımbay, hafta içersinde yaptığı açıklamalarda siyah beyazlı takımı mutlaka mağlup etmek istediklerini belirterek rakiplerinden çekinmediklerini gösterdi.

Yiğidolarda kart cezalısı olan Mehmet Nas ve Deniss Ivanovs dışında eksik bulunmuyor.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ


Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor'un konuğu olacak Beşiktaş, yeni teknik direktörü Tayfur Havutçu yönetiminde yakaladığı havayı sürdürmeyi hedefliyor.
Genç teknik adam Havutçu yönetiminde ilk maçta Kayserispor'u özellikle ikinci yarıdaki güzel oyunla 4-2 yenen siyah-beyazlı ekip, yarın Sivasspor ile yapacağı maçı da kazanarak, hem galibiyet serisi yakalamayı hem de ilk 4 içinde yer alacak şekilde iddiasını sürdürmeyi amaçlıyor.
Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Tayfur Havutçu, Guti'nin yokluğunda, Kayserispor maçında kadroya dahil etmediği Sivok'a, Sivas kafilesinde yer verdi.

Havutçu, yabancı oyuncu kontenjanı nedeniyle Alman oyuncu Hilbert'i ise Kayserispor maçında olduğu gibi Sivasspor karşılaşması için de kadroya dahil etmedi.

Beşiktaş'ta ayrıca, sarı kart cezalıları Rüştü ve Necip de kadroda bulunmuyor.

TAKIMLARIN KADROLARI


SİVASSPOR
Korcan
Sedat
Hayrettin
Navratil
Uğur
Cihan
Rada
Erman
Eneramo
Grosicki
Suarez

BEŞİKTAŞ
Cenk
Ekrem
İbrahim Toraman
Ferrari
İsmail
Aurelio
Ernst
Simao
Quaresma
Fernandes
Bobo

STAT: 4 Eylül
SAAT: 16.00
HAKEM: Bünyamin Gezer
YAYIN: Lig TV & Beyazgazete.com Canlı anlatım servisi