Ankaragücü-Eskişehirspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig‘de kendi sahasında Eskişehirspor ile 2-2 berabere kalan Ankaragücü Teknik Direktörü Mesut Bakkal, maç öncesinde ve içinde yaşadıkları sakatlıkların, planlarını uygulamalarına engel olduğunu söyledi.

Maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ankaragücü Teknik Direktörü Mesut Bakkal, maç içinde ve öncesinde yaşadıkları sakatlıkların, karşılaşmada istediklerini yapmalarına izin vermediğini söyledi. Maçta iki kez geriye düşmelerine rağmen maçı çevirmeyi başardıklarını belirten Bakkal, bu mücadeleyi gösteren oyuncularını kutladığını ifade etti. Galip gelmek için sahaya çıktıklarını ancak yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle oyunu forse etmek için kurdukları planı uygulayamadıklarını kaydeden

Bakkal, "Sonuç bekli yeterli değil ama maç öncesinde sakatımızın çok olması, maç sırasında yaşadığımız sakatlıklar buna engel oldu. En azından 4 haftalık yenilmezliğimizi devam ettiriyoruz. Maçın 90 dakikasında bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Berabereyken bile sahadaki mücadeleyi takdir eden bir grup vardı. Her iki takım oyuncularına da maçı güzelleştirdikleri için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Ankaragücü‘nün genç oyuncusu Turgut Doğan Şahin, 3 puan hedefledikleri karşılaşmadan 1 puanla ayrıldıkları için üzgün olduklarını, buna karşın iki kez yenik duruma düşmelerine rağmen iyi bir mücadeleyle beraberliği sağladıklarını söyledi. Robert Vittek de zorlu bir karşılaşmadan bir puanla ayrıldıklarını, iki takımın da ortaya iyi bir mücadele koyduğunu belirtti.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise Ankaragücü deplasmanının zorlu bir deplasman olduğunu belirterek, bugün de karşılaşmanın zor geçeceğinin bilincinde olduklarını söyledi. Genel anlamda Eskişehirspor‘un futbol oynama, skor üretme ve kazanmak için mücadelesini sahaya yansıttığını belirten Uygun, iki katımın da kendilerine yakışan kalitede bir futbol ortaya koyduklarını vurguladı. Üst sıralardaki rakiplerinin puan kaybettiği haftada Ankara‘dan 3 puanla dönmeyi hedeflediklerini belirten Uygun,

"Kazanılmış 1, kaybedilmiş 2 puan var. Özellikle içerdeki maçları kazanarak yolumuza devam etmeyi amaçlıyoruz" dedi. Uygun, hedeflerinin Avrupa kupalarına gitmek olduğunu belirtti.

Eskişehirspor‘un tecrübeli oyuncusu Veysel zorlu Ankaragücü deplasmanında çekişmeli bir mücadele yaşandığını belirtirken, Alper ise iki kez öne geçmelerine rağmen galibiyeti koruyamadıklarını ifade etti.

Kaynak: İHA