Adnan Polat‘tan Duygusal Veda

Mart ayında yapılan Mali Kongre‘de ibra edilmeyen ve zor günler geçiren Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Galatasaray Dergisi‘ndeki yazısında duygusal bir veda yaparken, Genel Kurul‘da yaşanan olayların bir daha yaşanmaması için önlem alınması gerektiğini söyledi.

Polat, Galatasaray Dergisi‘nin Nisan sayısındaki yazısında Mali Kurul‘da yaşananların Galatasaray geleneğinde yerinin olmadığını belirterek, "Galatasaray, yaşamıma bugüne kadar yön vermiş, benim için bir hayat tarzı ve öğündüğüm, gurur duyduğum en önemli parçamdır. Galatasaray‘a hizmet etmek ise benim için her zaman büyük bir onur olmuştur. 10 yıllık bir aradan sonra 2006 yılından bu yana geçen süre içerisinde arkadaşlarımla birlikte Galatasaray‘a verdiğimiz hizmetin, gerçekleştirdiğimiz çalışmaların

değerini, önemini Galatasaraylıların takdir edeceklerine olan inancım hiç değişmemiştir. Kulübünü karşılıksız seven, sade Galatasaraylıların, Galatasaray‘a özgü o hassas sağduyularıyla yaşananları değerlendirdiklerinden de kuşkum yoktur. Geçtiğimiz ay gerçekleştirdiğimiz Olağan Genel Kurul‘da yaşanan bazı manzaralar, maalesef Galatasaray‘ımızda ilk kez yaşanmıştır. Bunun geleneğimizde ve kültürümüzde yeri yoktur. Bir daha yaşanmaması için ne gerekiyorsa yapılmalıdır" dedi.

Son 3 yılımda Galatasaray‘a Başkan olarak hizmet etmenin onurunu yaşadığının altını çizen Başkan Polat, "Aklım, gönlüm ve vicdanım rahat olarak, yaptıklarımın ve karşı karşıya kaldıklarımın değerlendirmesini tarihe bırakmayı tercih ediyorum. Ancak belirtmek isterim ki, sadece Galatasaray‘ın gücü, ortak aklı ve Galatasaray demokrasisi, Galatasaray‘ın gelecekteki yolunu çizecektir. Tüm Galatasaraylıları sevgi ve dostlukla selamlıyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA