Adanaspor‘da Kayseri Erciyesspor Maçı Hazırlıkları Tamamlandı

Bank Asya 1. Lig‘de tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen Adanaspor, Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül, son antrenman öncesinde futbolcuları ile sahada kısa bir toplantı yaptı. Denizlispor maçında gösterdikleri performanstan dolayı oyuncularını tebrik eden Başkan Akgül, Kayseri Erciyesspor maçı içinde başarı temennisinde bulundu.

ARIN: ‘GÜÇLÜKLERİ KENETLENEREK AŞACAĞIZ

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, zor günlerin birlik ve beraberlik içinde aşılaşacağını söyleyerek taraftarlara çağrıda bulundu. Kayseri Erciyesspor karşılaşmasını kazanmak zorunda olduklarını belirten deneyimli teknik adam ‘‘Tribünlerin takıma itici güç olacağını düşünüyorum. Geçtiğimiz hafta sahaya yansıttığımız futbolcu devam ettirirsek kazanacağımızdan eminim. Saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde kullanmalıyız‘‘ dedi.

Turuncu-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Frederic ve Onur Demirtaş‘ın Kayseri Erciyesspor karşısında forma giyemeyeceği kesinleşti. Kart cezalısı Emre Aktaş da bu maçta takımdaki yerini alamayacak.

Öte yandan Adanaspor-Kayseri Erciyesspor maçı saat 14:00‘de başlayacak. Bu önemli maç için stat kapıları ise saat 12:30‘da açılacak.

Kaynak: İHA