Karşıyaka Evinde Kaybetti

Bank Asya 1. Lig‘in 30. haftasında sahasında Giresunspor‘u ağırlayan Karşıyaka sahadan 1-0‘lık mağlubiyetle ayrıldı.

Maç sonrasında basın toplantısında açıklamalarda bulunan Karşıyaka Teknik Direktörü Reha Kapsal, kazanmayı çok istediklerini fakat erken gelen golün oyun planlarını bozduğunu söyledi. Kapsal, "İyi başladık. Kısa sürede iyi futbol oynadık. Net pozisyonlarımız var. Ama değerlendiremedik. Play Off şansımız vardı bu maçla o da bitti. Artık önümüzdeki sezonun planlamasını yapacağız" şeklinde konuştu.

Takım kaptanı Okan Öztürk ise Karşıyaka kulübüne ve taraftarına yakışmayan bir futbol oynadıklarını ve erken gelen golün dengelerini bozduğunu belirtti. Karşıyakalı diğer futbolcu Erhan Kavak ise, "Erken gol yedik ama çıkartamadık. Bulduğumuz pozisyonları değerlendirebilsek daha farklı olabilirdi" diye konuştu.

Giresunspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, rakiplerinin dün oynadığı maçlardan sonra kazanmaya mecbur olduklarını ve kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirtti. Kaya, "Maçın genelinde Karşıyaka topa hakim oldu. Fakat maçın başında bulduğumuz gol bize avantaj sağladı. Aldığımız 3 puan bizi önemli bir noktaya getirdi. Ligden düşmemek anlamında önemli bir maçı kazandık. Eğer ligin ilk yarısında ki maçlarımızda biraz daha başarılı olabilsek şu an şampiyonluğu konuşuyor olabilirdik" diye konuştu.

Giresunspor‘lu futbolcu Adem Çalık da 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını belirtti. Giresunspor‘lu futbolcu Erhan Küçük ise Önemli bir maçı kayıpsız atlattıkları için mutlu olduğunu belirtti.

Kaynak: İHA