Gençlerbirliği‘nde Tek Hedef, Kupada Final Oynamak

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek Gençlerbirliği, rakibini kupanın dışına iterek finale kalmak istiyor.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek Gençlerbirliği, rakibini kupanın dışına iterek finale kalmak istiyor.

İstanbul‘da oynanan ve 1-1 biten ilk karşılaşmanın rövanşında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u ile karşılaşacak Başkent ekibi, ilk maçın avantajını kullanıp adını finale yazdırmak istiyor. Teknik Direktör Ralf Zumdick idaresinden hazırlıklarını sürdüren kırmızı-siyahlı ekip günü tek çalışmayla tamamladı. Isınma koşusu ile başlayan antrenman, oyuncuların iki ayrı gruba ayrılarak 5’e 2 oyunuyla devam etti. Daha sonra dar alanda üç ayrı grupla yapılan pas çalışmasıyla devam edilen antrenman, son olarak yarı alanda çift kale maç ile sona erdi. Günün tek çalışmasına sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren kaleci Serdar ve Harbuzi ile hasta olan Ramazan antrenmana katılmadı. Başkent ekibi kupa maçı hazırlıklarını yarın saat 11:00’da yapacağı çalışmayla sürdürecek.

Öte yandan antrenman sonrası açıklamada bulunan son haftaların başarılı ismi Mustafa Pektemek, ellerinde şuan çok iyi bir şan olduğunu ve bunu değerlendirmek istediklerini vurgulayarak, "İlk maçta iyi bir sonuç aldık. Bunu kullanmak istiyoruz. Tek hedefimiz finale çıkmak." dedi.

Takım kaptanı Orhan Şam ise avantajın kendilerinde göründüğünü belirterek, "Ligin iyi bir ekibiyle oynuyoruz. Çok zor maç olacak. Hedefimiz finale kalıp Gençlerbirliği adına kupayı kaldırmak. Umarım istediğimiz sonucu alıp finale çıkarız." ifadesini kullandı.