Coca Cola Akademi U15 Ligi

Coca Cola U15 Akademi Ligi final mücadelesinde Beşiktaş ile karşılaşan Fenerbahçe, mücadeleyi 3-0 kazanarak şampiyon oldu.

Topkapı Palece Tesisleri‘nde oynan final mücadelesinde karşılaşmaya hızlı başlayan Fenerbahçe U15 Futbol Takımı, 13 dakikada İbrahim Serdar, 18 dakikada ise Egemen‘in golü ile ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Fenerbahçe‘nin genç oyuncuları, 49. dakikada Bertuğ‘un golü ile mücadeleden 3-0 galip ayrılarak, şampiyon oldu.

Fenerbahçeli futbolcular maçtan sonra büyük sevinç yaşadı. Şampiyonluk kupasını Fenerbahçe‘ye TFF Yönetim Kurulu üyesi Turan Mecikoğlu verirken, ikinci Beşiktaş‘a kupayı Coca Cola Marka Müdürü Hande Aksoy takdim etti.

Gol kralı Beşiktaşlı Furkan Yaman‘ın olduğu turnuvada, en iyi kaleci Fenerbahçeli Anıl Demir, Fair player ödülünü Muhammet Şahingöz aldı.

TFF Futbol Genel Direktörü Ersun Yanal, akademi liginin çocuk gelişimine faydası olan bir lig olduğunu belirtirken, Hande Aksoy, ligin Türk futbolunun gelişimine büyük katkıda bulunduğunu ve iyi birey yetiştirmek adına katkı sağladıklarını söyledi.

Kaynak: İHA