Taraftarın Ateşini İtfaiye Söndürdü

Bank Asya 1. Lig‘de düşme hattını yakından ilgilendiren karşılaşmada Adanaspor ile Güngören Belediyespor karşı karşıya geldi. Sıcak ve güneşli bir havada oynanan müsabakada sahadaki futbolcular kadar, tribünlerdeki taraftarlar da zor anlar yaşadı. Sıcaktan bunalan taraftarların üzerine itfaiye ekipleriyse serinlemeleri için tazyikli su sıktı.

Adana 5 Ocak Stadyumu‘nda iki takım arasındaki mücadeleyi yaklaşık 5 bin taraftar izledi. Sıcak ve güneşli hava nedeniyle sahadaki futbolcular zor anlar yaşanırken, karşılaşmanın orta hakemi Abdullah Yılmaz ise, zaman zaman oyunu durdurup futbolcular için su molası verdi.

Tribünlerde yer alan Adanalı taraftarların imdadınaysa saha içinde hazır olarak bekletilen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü‘ne bağlı ekipler yetişti. Mücadelenin devre arasında itfaiye ekipleri, kale arkası tribünlerinden başlamak üzere stadı gezerek, taraftarların isteği üzerine onlara tazyikle su sıktı. Üzerlerine sıkılan suyla keyiflenen taraftarlar, "İtfaiye, sen çok yaşa canım feda olsun sana" şeklinde tezahüratlarda bulundu.

Kaynak: İHA