Gaziantepspor, Beşiktaş Maçı Hazırlıklarına Başladı

Gaziantepspor, Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçında kendi sahasında oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı.

Celal Doğan Tesisleri‘nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde yapılan ve ilk 15 dakikası basına açık olan antrenman, ısınma koşusu ve açma-germe egzersizleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde Fenerbahçe karşılaşmasında ilk on birde görev alan oyuncular rejenerasyon çalışması antrenmanı yaparak tamamlarken, diğer oyuncularla yarı alanda çift kale oyun çalışması yaptı.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, dün akşam oynadıkları ve 90+4. dakikada yedikleri golle 1-0 mağlup oldukları Fenerbahçe maçıyla ilgili bir şey söylemek istemediğini belirterek, "O maç geride kaldı. Fenerbahçe Kulübü‘nü tebrik ediyorum. Biraz gergin geçti, ben kendi adıma, çıkan olaylardan dolayı üzüntülü olduğumuzu belirtmek isterim" dedi.

Kafkas, önlerinde Ziraat Türkiye Kupası‘nda ilk maçta 3-0 mağlup oldukları Beşiktaş maçı olduğunu kaydederek, "Bizim için çok önemli bir maç olacak. Zor olan bir turu kendi lehimize çevirmek için büyük bir mücadele örneği göstereceğiz. İzleyenlere yine zevkli bir maç seyrettireceğiz. Futbolda her türlü sonuç olabiliyor. Umuyorum şans, çarşamba akşamı bizden yana olur" diye konuştu.

Sakat ve cezalı futbolcular sebebiyle sıkıntılı olduklarını ifade eden Kafkas, taraftarlardan takıma sahip çıkmalarını ve çarşamba akşamı oynanacak maçta stadı doldurmalarını istedi.

Kaynak: İHA