Fenerbahçe‘de Bucaspor Mesaisi Başladı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig‘in 30. haftasında, deplasmanda Bucaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Can Bartu Tesisleri‘nde Teknik Direktör Aykut Kocaman gözetiminde gerçekleştirilen antrenman basına kapalı tutuldu. Gaziantepspor maçında görev alan oyuncular antrenmanı rejenarasyon çalışması ile tamamladılar. Diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanda 2 gruba ayrılarak, top kapma ve pas çalıştılar. Kanat organizasyonlarının ardından şut çalışan oyuncular, 4 minyatür kalede yaptıkları maçla antrenmanı tamamladılar. Minyatür kalede sarı takımda, Semih, Bilica, Gökay, Mert,

Uğur yer alırken mavi takımda, Bekir, Guiza, Ertuğrul, İlhan, Stoch görev aldı. Mavi takımın kazandığı minyatür kale maç sonrasında, kazanan takımın oyuncuları objektiflere poz verdi.

Sakatlıkları nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Uğur Boral ile İlhan Eker, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

NİANG‘IN SAĞLIK DURUMU

Gaziantepspor maçında bir pozisyon sonrası sakatlanarak maçı yarıda bırakan Mamadou Niang‘ın sol alt adalesinde darbeye bağlı ödem oluştuğu bildirildi. Senegalli oyuncunun tedavisine tesislerde devam edildi.

Ayrıca Gaziantepspor maçında sağ üst adalesinde darbeye bağlı ödem oluşan Issiar Dia‘nın da tedavisine tesislerde başlanırken, Selçuk Şahin ise içerde kendisini uygulanan özel bir program ile çalışmalarını tamamladı. Öte yandan antrenmanın ikinci bölümünde sağ kasığında sertleşme oluşan Özer Hurmacı, antrenmanı tedbir amaçlı yarıda bıraktı. A2 Takımın kampına katılan Okan Alkan, Hasan Erbey ile Berk Elitez de antrenmana katılmadı.

18 Nisan Pazartesi günün izinli geçirecek olan Sarı-lacivertliler, 19 Nisan Salı günü Can Bartu Tesisleri‘nde yapacağı antrenmanla Bucaspor maçı hazırlıklarına devam edecek. Saat 11.00‘de başlayacak antrenmanın basın mensuplarına açık tutulacak.

Kaynak: İHA