'Beşiktaş maçına siyah beyaz paraşütle inmek istiyorum'

Rock müziğin sevilen ismi Hayko Cepkin Beşiktaş maçına siyah beyaz bir paraşütle inmeyi çok istediğini söyledi. Hayko Cepkin, "Ferrari takımdan gidebilir. Böyle oynayacaklarsa hepsi gidebilir" diye de konuştu.

Habertürk tv ekranlarında yayınlanan Futbol Pazar'ın bu haftaki bölümüne, rock müziğin sevilen ismi Hayko Cepkin Beşiktaşlı kimliğiyle konuk oldu. Beşiktaş üzerine değerlendirmelerde bulunan Hayko Cepkin, en büyük isteğinin Beşiktaş maçına siyah beyaz bir paraşütle inmek olduğunu belirtti.

"Schuster gitikten sonra neler hissettin ve Tayfur Havutçu'yu gördüğün zaman neler hissediyorsun" sorusu üzerine Hayko Cepkin, "Herhangi bir takımın kadrosu hocası da Schuster ise bayağı bir ligi dağıtır derim. Şimdi zaten biz Beşiktaşlı taraftarlar olarak şaşırdığımız nokta o. Böyle kaliteli bir kadronun oluşmuş olması, kaliteli dediğimiz bir hocanın onların başında olmuş olması, bir de Alman disiplini diyoruz vs. Her şeyin çok başarılı ve çok iyi gideceğini düşünürken yine olmadı. Neden bu duruma geldiği konusunda hepimiz şaşkınız" diye konuştu.

"Tayfur da zaten Beşiktaş'a çok emek vermiş bir futbolcu" diyen Hayko Cepkin, onun büyük bir Beşiktaş sevgisiyle bu takımın başında olduğuna emin olduğunu ifade etti. Mesela şu anda takımın ruhunun biraz daha doğru düzgün olduğuna inandığını söyleyen Hayko Cepkin, "Ama yine bazı şeyler olmuyor. Bunun da cevabını bulamıyoruz" dedi.

"VAKTİ GELDİĞİNDE BEŞİKTAŞ MARŞI YAPACAĞIM"

"Beşiktaş için şarkı yapacak mısın?" sorusuna karşılık ise Hayko Cepkin, "Aslında ruh olarak Beşiktaş'a aşkımız büyük. Ama 8-9 senedir yürekten kızgınız. Onun için ben o ruhun Beşiktaş'ın içinde yaşanmasını istiyorum. Belki tribünle ortaklaşa bir şey yapılabilir. Neticede benim gibi bir adam marş gibi bir şey yapacaksa sert olacaktır. Sert olmasını da istiyorum çünkü aslında bunun sertlik de gerektiren bir alt yapısının olması gerekiyor. Çünkü genel marş mantığı yapıldığında hemen düzenleme ile geçiyor. O düzenleme mantğının dışına çıkmak istiyorum. Kafamda kalıpları var ama vakti geldiğinde iyi olabilir" şeklinde konuştu.

Hayko Cepkin, "Benim şöyle bir planım var eğer izin alınabilirse Beşiktaş maçına siyah beyaz bir paraşütle inmek çok istiyorum, böyle bir fantazim var" dedi.

"FERRARİ GİDEBİLİR"

"Takımda görmek istediğin oyuncular kim, ayrıca takımda görmek istemediğin oyuncular kim? sorularına karşılık da Hayko Cepkin, gitmesini istemediği bir oyuncunun olmadığını söyledi. Ferrari'ye kızgın olduğunu belirten Hayko Cepkin, "Ona çok büyük misyon yükledik kafamızda. Ama geldiği zaman inanılmaz bir performans ile oynadı, ondan sonra tısladı. Mesela Ferrari gidebilir" diye konuştu.

Beşiktaşta şu anda kadroda olan alt yapıdan gelen genç yeteneklerin acayip iyi olduğunu savunan Hayko Cepkin, "Bence çok yürekli oynuyorlar, eğer gerekiyorsa onlar oynasın. Kadro bomba kimsnin gitmesini istemiyorum ama eğer bu şekilde oynayacaklarsa da hepsi gitsin" dedi.

BEYAZ GAZETE