Serkan Bayhan‘dan Özgener‘e Teşekkür

TFF Bölge Müdürü Serkan Bayhan, Seyrantepe‘de yapılacak spor tesisi ve çim sahanın çalışmalarına 1 ay içinde başlanacağını ve 2011-2012 sezonunda hizmete hazır olacağını açıkladı.

Bayhan, tesisin Diyarbakır‘a kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, "Türkiye Futbol Federasyonu Diyarbakır‘da amatör futbola hizmet vermesi için sentetik çim saha yapmaya karar vermiştir. Seyrantepe Spor Kompleksi içerisinde yapılacak olan sahanın Diyarbakır‘a kazandırılmasında büyük emekleri olan Futbol Federasyonu Başkanımız Mahmut Özgener, Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Diyarbakırspor kulübü eski başkanı Dr. Abdurrahman Yakut, Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürü İslam Çetin ve Spor

Taban Birlikleri Yöneticileri‘ne teşekkür ediyoruz. Söz konusu projede Diyarbakır Valiliği ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından arazi tahsisi ve altyapısı yapılacak olan sahanın sentetik çim yüzeyi federasyonumuz tarafından yapılacaktır. Diyarbakır‘daki amatör futbola derin bir nefes aldıracak olan bu proje de altyapı çalışmaları yaklaşık bir ay içerisinde tamamlandıktan sonra sentetik çim serilme işlemleri de bir ay içerisinde tamamlanıp 2011-2012 futbol sezonu öncesi hizmete girecektir" dedi.

Kaynak: İHA