Fenerbahçe'den Emenike iddialarına bir yalanlama daha

Fenerbahçe Spor Kulübü, bugün bazı basın kuruluşlarında yer alan Emenike ile Ali Yıldırım'ın Yobo'nun evinde görüştüğü haberlerini yalanladı.

Fenerbahçe Resmi İnternet Sitesi‘nden yapılan açıklamada, basında çıkan transfer haberlerinin camialara zarar verdiği belirtilerek bu tarz haberlerin yapılmaması istenirken taraftarında bu haberlere itibar etmemesi gerektiği vurgulandı.

Fenerbahçe‘nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bugün bazı basın yayın organlarında Karabüksporlu futbolcu Emenike ile yönetim kurulu üyemiz Sayın Ali Yıldırım‘ın futbolcumuz Yobo‘nun evinde görüştüğü iddia edilmektedir. Söz konusu haberler yalandır. Basının yalan transfer haberlerine ve camialara zarar verecek bu tarz uydurma senaryolara son vermesini bekliyoruz. Daha transfer sezonu başlamadan şu ana dek 50‘ye yakın futbolcu hakkında gazetelerde kulübümüze transfer oluyor ya da görüşülüyor şeklinde haberler yapılmasını büyük bir hayret ve

şaşkınlıkla takip ediyoruz. Taraftarlarımıza da kulübümüz tarafından resmi açıklama yapılmadıkça hiçbir transfer haberine inanmamaları gerektiğini önemle hatırlatmak istiyoruz."

Kaynak: İHA