Emre Belözoğlu: İkinci Yarı Şampiyonluğu Hak Ediyoruz

Fenerbahçe takım kaptanı Emre Belözoğlu, sezonun ikinci yarısında ortaya koydukları futbolla şampiyonluğu hak ettiklerini söyledi.

Fenerbahçe takım kaptanı Emre Belözoğlu, sezonun ikinci yarısında ortaya koydukları futbolla şampiyonluğu hak ettiklerini söyledi.

    Fenerbahçe‘nin kendi evindre Gaziantepspor‘u 1-0 mağlup ederek tekrar liderliğe yükseldiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli futbolcu, rakipleri ile oldukça zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını bildiklerini belirterek, "Ligin ikinci yarısında en iyi futbol oynayan iki takımın mücadelesini izledik. Zor maç olacağı belliydi. İlk yarım saat içinde maçı koparabilirdik. Kısmetsiz pozisyonlar vardı. Gol gelmeyince saha içinde ve sa dışında sıkıntılı dakikalar yaşandı. Önemli olan kazanmadık. İkinci yarıdaki mücadelemizle şampiyonluğu hak ediyoruz. Ancak herşey Trabzonspor‘un lenide. Onlar puan kaybederse biz kalan maçlarımızın hepsini kazanırız diye düşünüyorum." dedi.

    "HAKEM BU AKŞAM FORMSUZDU"

    Karşılaşmanın hakemi Hüseyin Göçek‘in yönetiminin sorulması üzerine kaptan, şunları söyledi:

    "Hakemlerin de bizim gibi saha içinde zaman zaman düşüşleri oluyor. Hüsyin Göçk ilk yarıda kontrolü kaybetti. Ben vermiş olduğu kararlarda bir kasıt aramıyorum. Kendisi bunu gösterecek insan değil. Bence bu akşam formsuzdu. Benim gibi geçmişte çok hatalar yapan bir kişinin hakem hakkında ‘Maçı katletti, adeletsiz yönetim gösterdi‘ demesi doğru değil."

    Asbaşkan Şekip Mosturoğlu‘nun hakem Hüseyin Göçek hakkında söyldiklerinin hatırlatılması üzerine Emre, "Hakem bugün kötü yönetim gösterdi. Şekip Bey‘in hakemin direkt karakter anlamında eleştirdiğini sanmıyorum. Ben Hüseyin Göçek‘e tanıdığım için destek olurm. Bugün herkes iyi maç yönetmediği konusunda hem fikir." dedi.

    Basın toplantısına katılan Andre Santos da, sıkıntılı olan maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

    Brezilyalı futbolcu, attığı golden sonra çok duygulandığını ifade etti. Andre Santos, maç içinde Yobo ile yaşadığı tartışma içinde şunları söyledi:

    "Maç içinde zaman zaman böyle pozisyonlar oluyor. Maçın tansiyonu içinde yaşanıyor. Kaptırılan bir top sonrasında kalemizde pozisyon gördük. O pozisyonda Emre topu kaybetmişti. Yobo bana tepkiyi gösterdi. Maçı bitince içerde o benden bende ondan özür diledik."