Turgutluspor Başkanı Ayhan‘dan Gol Yağmuru

Turgutlu Belediyesi tarafından yapılan ve işletmeciliğini eski futbolcu Şirin Konak‘ın yaptığı 2 halı sahanın açılışı yapıldı.

Halı sahaların açılışına Galatasaray‘ın eski kalecilerinden Hayrettin, eski futbolcu Hakan Kutucuoğlu, Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, Jandarma Komutanı Ziya Çamur, Emniyet Müdürü Kemal Yıldız, Turgutluspor Başkanı Murat Ayhan, Turgutlusporlu bazı yöneticiler, teknik direktör Burhanettin Basatemur ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış öncesi karma bir takım ile halı saha müsabakası yapıldı. Oldukça renkli görüntülere sahne olan halı saha maçını Turgutluspor Başkanı Murat Ayhan, kaleci Hayrettin

ve Burhanettin Basatemur‘un bulunduğu takım karşılaşmayı 10-8 kazandı. Turgutluspor Başkanı Murat Ayhan‘ın 4 gol atarken 3 topuda direkten döndü. Ayhan izleyenlerden büyük alkış aldı. Karşılaşma sonrası davetliler hazırlanan mangal partisinde biraraya geldiler. Halı sahaların işletmeciliğini yapan Şirin Konak, "Turgutlu Belediyesi tarafından yapılan halı sahalarımızın açılışını gerçekleştirdik. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Serhat Orhan‘a açılışımıza katılan herkese çok teşekkür erdim" dedi.

Kaynak: İHA