Sivasspor’Da Rehavet Yasak

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, futbolcularını rehavete kapılmamaları konusunda uyarırken, “Bize 3 maç daha rahat yok” dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, futbolcularını rehavete kapılmamaları konusunda uyarırken, “Bize 3 maç daha rahat yok” dedi.

    Spor Toto Süper Ligin 29. haftasında Sivasspor, ateş çemberinde bulunan Kasımpaşa‘yı konuk edecek. Kırmızı beyazlı ekip bu maçın hazırlıklarını hafta başından itibaren sürdürüyor. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, sonucu her iki takımın ligdeki konumu etkileyecek olan karşılaşmanın hazırlıkları hakkında bugün bir basın toplantısı düzenledi.

    Kulüp tesislerinde düzenlediği toplantıda Çalımbay, rakipleri Kasımpaşa’nın kendilerinden 11 puan geride olmasına rağmen henüz yarışı bırakmadığına dikkat çekti. Ligden düşme yarışında henüz rahatlamadıklarının altını çizen tecrübeli çalıştırıcı, futbolcularını rehavete kapılmamaları konusunda uyararak temkinli konuştu. Son haftalarda iyi bir çıkış yakaladıklarını vurgulayan Çalımbay, “Önümüzdeki Kasımpaşa, KDÇ Karabükspor ve Gençlerbirliği maçlarını kazanmadan bize rahat yok. Bu 3 maçı kazanmamız halinde ligde kaldık diyebiliriz” şeklinde konuştu.

     Şu anda sadece Kasımpaşa maçını düşündüklerini belirten başarılı çalıştırıcı, bu maçı da taraftarın desteğiyle kazanacaklarını söyledi. Çalımbay, sözlerini şöyle sürdürdü:

     “Haftalardan beri telafisi olmayan maçlar oynuyoruz. Bu hafta oynayacağımız maç final niteliğinde bir karşılaşma. En büyük desteğimiz taraftarlarımız olacak. Mücadele etmeden kazanmak mümkün değil. Kasımpaşa maçını kazanmak için Büyükşehir maçını unutup bu karşılaşmaya konsantre olmalıyız.

    Bu arada Kasımpaşa maçı öncesi Sivasspor’da orta saha oyuncusu Rada kart cezalısı olduğu için bu maçta forma giyemeyecek. Golcü Mehmet Yıldız, Sedat Bayrak ve Cihan Yılmaz da sarı kart sınırında olan futbolcular arasında yer alıyor.