Ankaragüçlü Futbolcular, Losemili Çocukları Sevindirdi

Ankara Onkoloji ve Araştırma Hastanesi‘nde tedavi gören lösemili çocukları ziyaret eden Ankaragüçlü futbolcular, çocuklara forma ve futbol topu hediye etti.

Ankara Onkoloji ve Araştırma Hastanesi‘nde tedavi gören lösemili çocukları ziyaret eden Ankaragüçlü futbolcular, çocuklara forma ve futbol topu hediye etti.

    Ankaragücü Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Atalay, Teknik Direktör Mesut Bakkal ve futbolcular, hastanede tedavi gören çocukları ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

    Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Teknik Direktör Mesut Bakkal, hastanenin kendisi için çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, "Çalıştığım kulüplerle belirli dönemlerinde böyle etkinlikler gerçekleştirmeye çalışıyorum. Ben annemi bu hastanede kaybettim o nedenle ayrı bir yakınlığım var. Şahsi olarak da hastaneyi ziyaret ediyorum. Belki böyle şeyler açıklanmaz ama. Futbolcularla birlikte hastanede bir oda yaptırma kararı aldık. Ayrıca bir ekg cihazı alacağız. Çocuklarla duygusal anlar yaşandı. Artık onlar da Ankaragücü taraftarı oldular.‘‘ dedi.

    Takımın başarılı ismi Serdar Özkan ise, bu gibi etkinliklerle bir şeylerin daha iyi farkına vardıklarını vurgulayarak, "Çok güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Böyle etkinliklerle hayatın, sağlığın değerini daha iyi anlıyoruz. Burada ki çocuklara acil şifalar diliyorum umarım biran önce sağlıklarına kavuşurlar. " ifadesini kullandı.

    Etkinlikte tedavi gören çocuklar futbolcularla yakından sohbet imkanı bulurken, çocuklar ayrıca kendilerine hediye edilen forma ve futbol toplarını oyunculara imzalattı.