Ralf Zumdick: Kupa maçından çok Beşiktaş maçını düşünüyoruz

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ralf Zumdick, kupadan çok şuan Beşiktaş maçına konsantre olmaya çalıştıklarını söyledi.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ralf Zumdick, kupadan çok şuan Beşiktaş maçına konsantre olmaya çalıştıklarını söyledi.

Hafta sonunda deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Gençlerbirliği bu karşılaşmanın hazırlıklarına tek idmanla devam etti. Sabah yapılan çalışmada tedavisi devam eden Harbuzi takımdan ayrı fizyoterapist gözetiminde çalışırken, belinden rahatsız olan Serdar’ın ise tedavisine devam edildi. Kırmızı-siyahlı ekip Beşiktaş maçı hazırlıklarına yarın saat 11:00’de yapacağı çalışmayla devam edecek.

Antrenman sonrası soruları yanıtlayan Teknik Direktör Ralf Zumdick, Beşiktaş maçına konsantre olmaya çalıştıklarını belirterek, “Tabi Beşiktaş maçı sonrasında oynayacağımız Türkiye Kupası karşılaşmasının da ayrı bir önemi var. Ama öncelikle Beşiktaş maçını düşünmeliyiz. Beşiktaş‘ın amacı daha iyi bir yerde yer almak. Beşiktaş karşılaşmasını kazasız geçip kupada finale çıkmak istiyoruz.” dedi.

Takımın tecrübeli ismi Cem Can Beşiktaş‘ta çok önemli isimlerin yer aldığını dile getirerek, “Ama şuan istedikleri konumda değiller. Onlarda kazanmak için oynayacaktır. Bizde puan veya puanlar için gidiyoruz. Şuan tam olarak rahat bir konumdayız diyemeyiz. O nedenle kazanmak için oynayacağız.” İfadesini kullandı.

Defansın başarılı ismi Mahmut boz ise, puan açısında rahat görünseler de iyi oynayıp kazanmaları gereken bir maç olduğunu, iyi bir taraftar önünde oynayacakları karşılaşmadan, puanlarla dönmek istediklerini kaydetti.