Özel Gündüzalp İlköğretim Atletizmde Manisa Şampiyonu Oldu

Manisa‘da düzenlenen Puanlı Atletizm Türkiye Birinciliği‘nde Turgutlu Özel Gündüzalp İlköğretim Okulu, takımlar seviyesinde il şampiyonu oldu.

Manisa‘da düzenlenen Puanlı Atletizm Türkiye Birinciliği‘nde Turgutlu Özel Gündüzalp İlköğretim Okulu, takımlar seviyesinde il şampiyonu oldu. Okulun atletizm takımı, 14–15 Nisan 2011 tarihlerinde Eskişehir‘de yapılacak bölge elemelerinde Manisa‘yı temsil edecek. Yarışmada ikinciliği Soma Özel Birlik, üçüncülüğü ise Salihli Taytan ilköğretim okulları kazandı.

Şampiyon öğrenciler, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy’u makmında ziyaret etti. Öğrecileri tebrik ederek hediyeler veren Ersoy, “Derslerinizin yanında bu tür başarılar takdire değer. Özgüveni yüksek ve hayatta başarma arzusu bulunan fertler daha mutlu olacaktır. Ayrıca ilimizi bölge yarışmalarında temsil etme sorumluluğunu da almış oldunuz. Manisa‘yı başarıyla temsil edceğinize inanıyorum.“ dedi.

Özel Gündüzalp İlköğretim Müdürü Murat Demirkaya da başarıda emeği olan Beden Eğitimi öğretmenleri Mehmet Bayrak ve Reyhan Başevirgen‘e teşekkür etti.