Jose Mourinho: Tottenham'a beş gol yetmez

Real Madrid'in teknik direktörü Jose Mourinho, Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali ikinci ayağı mücadelesinde Tottenham'a karşı gol bulmak için oynayacaklarını söyledi.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final İlk maçında 4-0'lık galibiyet alan Madrid ekibi, Londra'ya çok rahat gidiyor. Fakat Mourinho tedbiri elden bırakmaya hiç de niyetli değil. Tecrübeli teknik adam maçtan önce yaptığı açıklamalarda konu hakkında "Bu iş henüz bitmedi. Rakibimize saygı duymalıyız zira sonuç iyi ama henüz kesin değil. Buraya ciddi oynamak için geldik. Tottenham için beş golün yeterli olacağını sanmıyorum çünkü biz gol atmaya geldik. Önemli olan turu geçmemiz ki toplamda alacağımız 4-1 ya da 5-2'lik bir skorla yarı finale çıkarız ama bunun için oynamıyoruz." ifadelerini kullandı.

48 yaşındaki teknik adam sözlerine "Ben ve Xabi Alonso gibi İngiliz futbolunu tanıyanlar bunu iyi bilir ki onlar turu geçmek için her şeyi deneyeceklerdir. Kendimi Harry Redknapp'in yerine koyuyorum ve onu anlıyorum. Düşünsenize, burada 4-0 kaybetmişsiniz ve ikinci ayak için Madrid'e gidiyorsunuz, havlu atmaz ve bir mucize gerçekleştirmek için her şeyi denerdik." şeklinde devam etti.

Jose Mourinho: Tottenham'a beş gol yetmez