Gaziantepspor, Fenerbahçe Maçı Hazırlıklarına Başladı

Haftayı Ankaragücü galibiyeti ile kapatan Gaziantepspor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı.

Celal Doğan Tesisleri‘nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde yapılan antrenman, ısınma koşusu ve açma - germe egzersizleriyle başladı. İlk 30 dakikası basına açık olarak yapılan antrenmanın ana bölümünde 5‘e 2 pas çalışması ve yarı alanda hedefsiz oyun çalışmaları yapıldı. Antrenman soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlandı. Antrenmana tedavisi devam eden Ismael Sosa katılmadı.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, Cumartesi günü deplasmanda ikinci devrenin en formda takımı ile oynayacaklarını belirterek, "Özellikle Şükrü Saraçoğlu‘nda bu ambiansta oynamak çok zor, deplasman takımı için. Fakat daha önce de söylediğim gibi Cumartesi akşamı gelen seyirciler, oynamaya çalışan, kazanmaya çalışan iki takımın zevkli mücadelesini izleyecekler. Her zaman söylediğim gibi hak edenin, iyi oynayanın kazanmasını dilediğim bir maç olmasını

istiyorum" dedi.

Maçın hem kendileri hem de Fenerbahçe açısından çok kritik olduğunu kaydeden Kafkas, "Fenerbahçe şampiyonluğu hedeflerken biz de üçüncülüğü hedefliyoruz. Üç puanlık bir fark kaldı. Tabi Bursaspor da güçlü ve iyi bir takım. Kalan maçlarımızda az hata yapıp, elimizdeki imkanları iyi kullanmak istiyoruz. Kimle oynayacağımız çok önemli değil. Bundan sonraki maçları kazanabilmek önemli, fakat oynanacak olan bütün maçlar zor, herkes için" diye konuştu.

Kafkas, takımda cezalı futbolcu olmadığını, sakatlar konusunda da ufak tefek rahatsızlıkları olan futbolcular bulunduğunu ifade etti.

Kaynak: İHA