Fenerbahçe‘de Selçuk Ve Dia Takımla Birlikte Çalıştı

Fenerbahçe, Gaziantepspor maçının hazırlıklarına, sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri‘nde yaptığı antrenmanla devam etti. Sakatlıkları nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Selçuk Şahin ve Issiar Dia, bugün yapılan antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı.

Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00‘de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman koşu ve ısınma koşularının ardından, 3 grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Çalışma, dar alanda yapılan çift kale maçlarla sona erdi. Kaleci Antrenörü Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalışmalar yapan kaleciler Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, çift kale maçlarda dönüşümlü olarak görev aldı. Belinde ağrı hisseden Ertuğrul Taşkıran, sahadan

salona geçerek, antrenmanı burada yaptığı çalışmalarla tamamladı. İdmanın ikinci bölümünde, sol üst adalesine darbe alan Uğur Boral ile sağ üst ön adalesinde ağrı hisseden İlhan Eker çalışmayı yarım bıraktı.

Sağ arka üst adalesinde ağrı şikayeti bulunan Mamadou Niang ile sol kasığındaki ağrı nedeniyle dünkü çalışmayı yarım bırakan Semih Şentürk antrenmanı çıkmadı. Bu oyuncular tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. A2 Takımı‘nın dünkü Beşiktaş maçında görev alan oyuncular Berk Elitez, Okan Alkan ve Hasan Erbey ise bir rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı.

Sarı-lacivertliler, 14 Nisan Perşembe günü Can Bartu Tesisleri‘nde yapacağı antrenmanla Gaziantepspor maçı hazırlıklarına devam edecek. Saat 18.00‘de başlayacak antrenmanın ilk 30 dakikası basın mensuplarına açık tutulacak.

Kaynak: İHA