Reha Muhtar programı yarıda kesti

Reha Muhtar hazırlayıp sunduğu Son Kale programını yarıda kesti.

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan SON KALE programının moderatörlüğünü yapan Reha Muhtar, Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’u canlı yayına aldı.

Telefonla programa katılan Bülent Uygun, programın yorumcuları Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu’nu üstü kapalı eleştirdi. Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar, Bülent Uygun’a cevap vermek ve soru yöneltmek istedi. Ancak programı sunan Reha Muhtar buna müsaade etmeyerek, Bülent Uygun telefonu kapadıktan sonra yorumlarını yapmalarını istedi.

Erman Toroğlu e Ahmet Çakar “Telefonu kapattıktan sonra biz ne konuşacağız kardeşim? Bülent’e şu an cevap vermek istiyoruz!” deyince ortalık karıştı. Çakar ve Toroğlu’nun tepkisine sinirlenen Reha Muhtar “Veremezsiniz, bu programı ben yönetiyorum” dedi.

Toroğlu ve Çakar, Reha Muhtar’ın yönetim tarzına isyan edip “Böyle şey mi olur? Biz bu saatten sonra ne yorum yaparız, ne de soru sorarız, konuşmuyoruz!” diye konuştular.

Bu sözler üzerine sinirlenen Reha Muhtar “Bende programı bitiriyorum.” dedi ve programın sona erdiğini söyledi. Reha Muhtar’ın yayını sonlandırmasıyla, 2,5 saat sürek olan futbol tartışma programı yarım saatte sona erdi.