Stoke City Servet Çetin'e talip oldu

Galatasaray'ın milli yıldızına Tuncay Şanlı'nın eski takımı Stoke City talip. Dün seyircisiz maçı protokolden izleyen City'nin çalıştırıcısı Pulis, Servet'in peşinde

Geçtiğimiz yıllarda Fransız kulübü Marsilya'ya transferde son anda gerçekleşmeyen Galatasaray savunmasının önemli ismi Servet Çetin'e bu kez de İngilizler talip oldu.

2007-08 sezonundan bu yana sarı-kırmızılı ekipte forma giyen Servet'i takibe alan kulüp ise oldukça tanıdık. Sabah gazetesinden Yaşar Yalçın'ın haberine göre, Servet'le birlikte Fenerbahçe'de forma giyen Tuncay Şanlı'nın eski takımı Stoke City'nin teknik direktörü Tony Pulis'in dün Türk Telekom Arena'da olduğu iddia edildi.

Seyirciye kapalı karşılaşmayı izleyen sayılı isimler arasında olan Pulis'in protokolde oturması, Servet transferi için iki kulüp arasında temasların başladığı, Pulis'in de bu sayede özel izinle stada girdiği öğrenildi.

İstanbul'da eski futbolcusu Tuncay Şanlı'nın Porsche Cayenne marka aracını kullanan Pulis'in 30 yaşındaki Servet'le ilgili görüşmeleri Galatasaraylı yöneticilerle yaptıktan sonra İstanbul'dan ayrılacağı öğrenildi. 2012 sezonunun sonuna kadar sözleşmesi bulunan Servet'in da takımdan ayrılmaya sıcak baktığı öğrenildi.