Sercan Yıldırım'a menajer şoku

Bursaspor'un yıldız futbolcusu Sercan Yıldırım'ın menajeri Engin Kırkpınar, gece hayatıyla gündemden düşmeyen genç oyuncuyla olan sözleşmesini, doğum günündeki davranışlarından dolayı sona erdiriyor.

Gece hayatı, sevgilileri ve hız tutkusuyla gündemden düşmeyen Bursaspor'un genç golcüsü Sercan Yıldırım'a menajerinden kötü haber geldi. Geçtiğimiz hafta içinde Sercan, arkadaşlarıyla bir barda kutladığı 21'inci yaş gününde pastasını, kendisi gibi gündemden düşmeyen ve şike soruşturmasında gözaltına alınıp hüküm giyen menajer Metin Korkmaz ile birlikte kesmiş, başında içki bardaklarıyla görüntülenmişti. Bu görüntülerin ardından genç futbolcunun sözleşmeli menajeri Engin Kırkpınar, genç oyuncuyla çalışmama kararı aldı. Sercan ile artık çalışmak istemediğini belirten Kırkpınar, DHA'ya yaptığı özel açıklamada, verilen sözlerin tutulmadığını ve doğum gününde verilen görüntülerin hoş olmadığını ifade etti. Kırkpınar, "Herşey iyi futbolcu olmakla bitmiyor. Kendisine biraz dikkat etmeli. Kulübüyle olan sözleşmesini uzatacak, bu konuda görüşmeyi yaptık. Ancak bundan sonra resmi olarak sözleşmemizi bitireceğiz ve transfer görüşmelerinde olmayacağız. Kendisine bir yol çizmiş. Biz de kendisine başarılar diliyoruz" dedi.

Bursaspor'un iki genç oyuncusu Ozan ve Volkan ile ilgili de yeşil beyazlı kulüple görüşmelerin devam ettiğini belirten Kırkpınar, "Bu oyuncuların oynadığı rakamlar çok düşük. Bu konuda iyileştirme istedik. Şu an yönetimle görüşmelerimiz sürüyor. Talep edilenler olumlu sonuçlanırsa bu futbolcular da imzayı atacak" şeklinde konuştu.