Kasımpaşa sahasında Beşiktaş'ı konuk ediyor

Spor Toto Süper Ligi'nin 28.hafta kapanış karşılaşmasında Kasımpaşa sahasında Beşiktaş'ı konuk ediyor. Kasımpaşa-Beşiktaş maçının başlama saati 20.00

Spor Toto Süper Ligi’nin 28.hafta kapanış maçında Kasımpaşa sahasında Beşiktaş’ı ağırlıyor. Saat 20.00’de başlayacak Kasımpaşa - Beşiktaş maçını hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Cemal Bingül yapacak. Serkan Ergün ise mücadelenin dördüncü hakemi olarak görev alacak.

Lig TV’den canlı olarak yayınlanacak Kasımpaşa-Beşiktaş maçını beyazgazete.com canlı anlatım servisinden takip edebilirsiniz.

KASIMPAŞA CEPHESİ


Spor Toto Süper Ligi’nde son iki maçını kazanan ve 20 puanla 17. sırada yer alan Kasımpaşa, Süper Lig2de kalma yolunda kritik maçlar oynuyor. Bu hafta sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek olan Kasımpaşa'da tek hedef 3 puan.

Beşiktaş ile oynanacak zorlu mücadele öncesinde Kasımpaşa'da kaleci Tolga Özgen ve Ertaç Özbir sakatlıkları dolayısıyla bugünkü maçta forma giyemeyecek. Öte yandan takımın kilit isimlerinden Murat Erdoğan da kart cezası nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek bir diğer isim.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ


Spor Toto Süper Ligi’nde zirve yarışından uzak kalan ve topladığı 39 puanla 7.sırada yer alan Beşiktaş, deplasmanda karşılaşacağı Kasımpaşa’yı mağlup ederek ligde üst sıralara tırmanmanın hesaplarını yapıyor.

Kasımpaşa maçı öncesinde Beşiktaş'ta sakatlıkları süren Ekrem ve Guti maç kadrosunda yer almıyor. Öte yandan ciddi sakatlığı nedeniyle sezonu kapattığı açıklanan İtalyan savunmacı Ferrari'de Kasımpaşa'ya karşı forma giyemeyecek. Beşiktaş’ta bu maç öncesinde cezalı oyuncu bulunmuyor.

TAKIMLARIN KADROLARI


Kasımpaşa sahasında Beşiktaş'ı konuk ediyor

KASIMPAŞA

Fırat
Erdi
Ergün
Henrique
Robledo
Hüseyin
Keller
Şahin
Korhan
Halil
Ersen

BEŞİKTAŞ

Cenk
Hilbert
Sivok
İbrahim Toraman
İsmail Köybaşı
Necip Uysal
Aurelio
Ernst
Simao
Quaresma
Almeida

SAAT: 20.00
STAT: Recep Tayyip Erdoğan
HAKEM: Hüseyin Göçek
YAYIN: Lig TV & beyazgazete.com canlı anlatım servisi