Fenerbahçeli futbolcular paraya boğulacak

Fenerbahçe Yönetimi sezon sonunda Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılmaları halinde oyunculara UEFA'dan gelecek olan katılım payının büyük bölümünü dağıtacak. Bu miktarın 10 milyon Türk Lirası olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe şampiyon olduğu takdirde futbolcular ve teknik heyet adeta paraya boğulacak.

Ligin ikinci yarısında atağa geçen sarı - lacivertlilerde, Antalya kampı sırasında Başkan Aziz Yıldırım ile oyuncuların yaptığı toplantıda her maça ayrı prim uygulanması kararı alınırken, lig şampiyonluğuna eksta prim ödenmesi konusunda da yönetimin söz verdiği ortaya çıktı.

Buna göre Fenerbahçe Yönetimi sezon sonunda Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılmaları halinde oyunculara UEFA'dan gelecek olan katılım payının büyük bölümünü dağıtacak. Bu miktarın 10 milyon Türk Lirası olduğu iddia ediliyor.

Fenerbahçe Yönetimi bu sezon başta derbiler olmak üzere önemli maçlara özel galibiyet primi verirken, yarışta bir çok şeyi etkileyen Kadıköy'de oynanan Trabzonspor maçı ile başlayan uygulama sürüyor. Sarı-lacivertli yönetimin Trabzonspor, Beşiktaş, Galatasaray karşılaşmaları için belirlediği astronomik primler takımı daha fazla motive etmiş, Fenerbahçeli oyuncular da sezonun beki de en kritik bu üç sınavından başarıyla çıkmıştı.