Fenerbahçe‘de Gaziantepspor Maçının Biletleri Satışta

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında, 16 Nisan Cumartesi günü, Gaziantepspor’u konuk edecek olan Fenerbahçe‘de bu maçın biletleri satışa çıktı.

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında, 16 Nisan Cumartesi günü, Gaziantepspor’u konuk edecek olan Fenerbahçe‘de bu maçın biletleri satışa çıktı.

    Sarı - lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, ‘‘Fenerbahçe - Gaziantepspor maçının biletlerinin bugün kongre üyeleri, Fenerbahçe Premium Kart, Taraftar Kart ve Faturalı Fenercell sahipleri için Biletix’lerden ve www.biletix.com ’dan satışa çıkıyor.‘‘ denildi.

    Açıklamada ayrıca, 12 Nisan Salı günü de yalnızca Kongre Üyeleri, Fenerbahçe Premium Kart, Taraftar Kart ve Faturalı Fenercell sahipleri için satışta olacak biletlerin genel satışına ise 13 Nisan Çarşamba günü itibariyle başlanacağı ifade edildi.

    Kongre Üyelerinin, Fenerbahçe Premium Kart ve Platinium Taraftar Kart Sahiplerinin 3; Gold Kart ve Fenercell Faturalı Hat Sahiplerinin 2, Klasik Kart Sahiplerinin 1 bilet alabileceği satışlar sırasında kart ibrazı zorunlu.

    Faturalı Fenercell sahipleri, 11-12 Nisan’da Fenercell yazıp 5060’a SMS göndererek kendilerine gelen şifreyle, www.biletix.com adresinden biletlerini öncelikli alabilecekler.

    Bilet fiyatları ise şöyle:

    Türk Telekom ve Migros Tribünü: 44,00.-TL

    Fenerium Üst H-I Blok: 65,00.-TL

    Fenerium Üst C-D-F-G Blok: 82,50.-TL

    Fenerium Alt G Blok: 100,00.-TL

    Fenerium Alt B-F Blok: 130,00.-TL

    Fenerium Alt C-E Blok: 150,00.-TL

    Fenerium Alt D Blok: 200,00.-TL

    Sarı ve Lacivert Tribün: 90,00.-TL