Fenerbahçe‘de Gaziantepspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Spor Toto Süper Lig‘in 28. haftasında Eskişehirspor‘u 3 - 1 yenerek zirve iddiasını sürdüren Fenerbahçe 1 günlük iznin ardından, Gaziantepspor maçının hazırlıklarına başladı.

Spor Toto Süper Lig‘in 28. haftasında Eskişehirspor‘u 3 - 1 yenerek zirve iddiasını sürdüren Fenerbahçe 1 günlük iznin ardından, Gaziantepspor maçının hazırlıklarına başladı.

    Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda 16 Nisan Cumartesi günü Gaziantepspor‘u konuk edecek olan sarı - lacivertli ekip bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla çalışmalara başladı. Antrenmanda güç ve kondisyona yönelik antrenman yapıldı.

        Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 25 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

    Üst sahada yapılan koşu ve istasyon çalışmalarından sonra oyuncular salona geçti. Salonda 40 dakika süren bir kuvvet çalışmasının ardından, alt sahada hafif ve yüksek tempolarda yapılan kademeli koşuyla antrenman sona erdi.

    Genel ağrı şikayeti bulunan oyuncular Andre Santos, Alex de Souza, Joseph Yobo ve Volkan Demirel antrenmana çıkmadı. Bu oyuncular, kendilerine verilen özel program dahilinde, tesislerde tedavi ve çalışmalarını sürdürdü.

    Selçuk Şahin ve Issiar Dia ise, takımdan ayrı olarak Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde, sahada, toplu ve topsuz olarak yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

    Fenerbahçe, Gaziantepspor maçı hazırlıklarına, yarın Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanda devam edecek. Antrenman saat 11.00’de başlayacak.