Bursaspor Basın Sözcüsü Nayman: Trabzon’Da Kazanmak İçin Oynayacağız

Spor Toto Süper Lig’de 5 haftadır kazanamayan Bursaspor, 29. haftada karşılaşacağı Trabzonspor maçıyla galibiyet hasretini bitirmek istiyor.

Spor Toto Süper Lig’de 5 haftadır kazanamayan Bursaspor, 29. haftada karşılaşacağı Trabzonspor maçıyla galibiyet hasretini bitirmek istiyor.

    Bursaspor Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, Cihan muhabirine yaptığı açıklamada Medical Park Antalyaspor’a 3-2 yenildikleri maçta şanssızlıklar yaşadıklarını söyledi. Antalyaspor’un sezonun en iyi maçlarından birini çıkardığına dikkat çeken Nayman, şöyle konuştu:

    “Bizim girdiğimiz pozisyonlar gol olmayınca yenildik. Şampiyonluk potasından uzaklaşmamız da futbolcularımız psikolojik olarak olumsuz etkiledi. Sağlık olsun demek zorundayız. Bundan sonraki maçlarımıza çok iyi hazırlanmamız lazım.”

    TRABZON’DA KAZANMAK İÇİN OYNAYACAĞIZ

    Ligin bitimine 6 hafta kala üçüncülük yarışının da kızıştığına işaret eden Nayman, “Gaziantepspor bu hafta kazanarak aradaki puan farkını 3’e indirdi. Bizim için üçüncülük de çok önemli. Rakiplerimiz bize iyice yaklaştı. Bu nedenle artık kazanmak zorundayız. Trabzonspor maçı bu nedenle çok önemli. Kazanmak için oynayacağız ve inşallah kazanacağız diye düşünüyorum.” diye konuştu.



    TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

    Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın yurt dışında futbolcu izlemesini de değerlendiren Nayman, eksik olan bölgelerin güçlendirileceğini ifade etti. Nayman, şöyle konuştu:

    “Hocamızın kafasında takımda alınması gereken eksik gördüğü yerler var. Onlar için kendisi de dışarı çıkıyor. Gereken yapılacaktır. Hocamız ne derse, hangi futbolcu uygun derse transfer edilir. Artık Bursa olarak mücadele vermemiz lazım. İnşallah hocamızın istediklerini alırız ve seneye daha güçlü bir kadromuz olur.”