Sivasspor Altın Değerinde 3 Puan Aldı

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig‘in 28. haftasında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor‘u 2-1 mağlup ederek altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, iyi bir rakiple oynadıklarını belirterek, "Maçın başından itibaren iyi mücadele ettik ve 3 puan aldık. Son 15 dakika skoru korumadan dolayı sıkıntılar yaşadık. Bütün takımı kutluyorum. Kalan 6 maçta oynadığımız oyunun biraz daha üstüne çıkarak, ligi iyi bir şekilde bitirmek istiyoruz" dedi.

Sivassporlu futbolcu Sedat Bayrak, galibiyet serilerini 4‘e çıkardıklarını belirterek, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Sivassporlu Murat Sözgelmez ise bugün Sedat‘ın doğum günü olduğunu belirterek, bu galibiyeti takım arkadaşına armağan ettiklerini kaydetti.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, rakiplerinin oyuna daha istekli ve arzulu başladığını dile getirerek, "Oyuncularımız buna gerekli tepkileri veremedi ve duran toptan gol yedik. İkinci yarıda oyunu geri çevirmek isterken 2. golü kalemizde gördük. 64. dakikada attığımız golden sonra oyun soğudu. 2-1‘den sonra oyun oynanmadı. Bu Sivasspor‘un genel durumuyla alakalı. Oyun çok soğudu. Rakip daha istekli ve arzulu oynadı, sonuçta galip geldi" şeklinde konuştu.

Sivasspor karşısında 90 dakika görev verdiği İbrahim Yılmaz‘ın 1994 doğumlu olduğunu kaydeden Avcı, genç futbolcunun ilerisi için olumlu sinyaller verdiğini ifade etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Cihan Haspolatlı, ikinci yarıda golü attıktan sonra oyunun dengelenir gibi olduğunu ama beraberlik golünü bulamadıklarını söyledi.

Genç oyuncu İbrahim Yılmaz ise maça kötü başladıklarını, daha çok isteyen Sivasspor‘un 3 puan aldığını belirtti.

Kaynak: İHA