Pino‘ya Yol Göründü

İSTANBUL (A.A) - Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Ünder, Trabzonspor yenilgisi sonrası yaptığı açıklamada, Kolombiyalı futbolcu Juan Pablo Pino‘ya büyük tepki gösterdi.

Açıklamasında, ‘‘Bir kişi hariç oycularımın mücadelesinden memnunum‘‘ diyen Ünder, kastettiği kişinin Pino olduğunu açıklayarak, ‘‘Pino‘nun mücadelesinden memnun değilim. Nedenini ben de anlamadım. Pino ile bir daha birlikte olmayacağız‘‘ dedi.

Trabzonspor‘un etkili olduğu noktaları kapatmayı başardıklarını anlatan Ünder, şunları söyledi:

‘‘Oyunda topa sahip olma oranının zannediyorum büyük bölümü bizden yanaydı. Maçı kazanmak için gereken her şeyi eksiklerimize rağmen yaptık. Takımım bir kişi hariç olağan üstü mücadele gösterdi. Şans Trabzonspor‘dan yanaydı. 

-‘‘FUTBOLCULARIMDAN MEMNUNUM‘‘-

Bülent Ünder, kalan haftalar için genç oyunculara şans vermesinin beklendiği ama bunun olmadığı şeklindeki bir soruya, şu cevabı verdi:

‘‘A2‘den bu takımda oynayacak oyuncu var da, ben mi oynatmıyorum? Bahsettiğiniz oyunculardan Zapata bugün hiç hata yapmadı. Ayhan sahanın en çok koşan isimlerinden biriydi. Gökhan Zan da başarılı bir performans ortaya koydu. Ben bugün bütün futbolcularımdan memnunum. Şu an geleceğe dönük bir plan yok ki. Şu anda ben mevcut olan kadroda performansını yükselteceğim oyuncularla birlikte olmak zorundayım. Kimin gidip, kimin kalacağının kararını belki ben vermeyeceğim. Bana sorarlarsa veririm yanıtımı.‘‘

-‘‘ARDA‘NIN YAPMASI GEREKEN BİR İŞ VAR‘‘-

Ünder, Arda Turan‘ın sezon sonunda Avrupa‘ya transfer olacağı haberleriyle ilgili görüşünün sorulması üzerine, ‘‘Şu anda o konuda fazla bilgi sahibi değilim. Eğer Arda bana danışırsa, kendisine ne yapması konusunda bilgi veririm. Şu anda yapması gereken bir işi var. Sezon sonuna kadar Galatsaray‘da ve bugün olduğu gibi mücadele etmeye devam edecek‘‘ dedi.

-‘‘BAROS OLSAYDI FARKLI OLURDU‘‘-

Kaynak: AA