Kayseri Erciyesspor, Tavşanlı Linyitspor‘u 2 Golle Geçti

Bank Asya 1. Lig‘de Kayseri Erciyesspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor‘a karşı oynadığı maçta 2-0 galip gelmenin mutluluğunu yaşıyor.

Maç sonrası konuşan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Ergün Penbe, TKİ Tavşanlı Linyitspor‘u yenerek 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyleyerek, "Galip gelmemiz iyi oldu. İlk yarı bulduğumuz gollerle galip geldik. İkinci yarıda eksik kalmamıza rağmen oyuncularım iyi savaştı. Artık önemli bir sürece girdik, önümüzde Samsunspor deplasmanı var. Sarı kart sınırında olan oyuncularımız var. Daha dikkatli olmamız lazım. İtirazdan basit kartlar görmememiz lazım. Artık geri sayım başladı. Ligden çıkmak

istiyorsak her türlü sorunu gözden geçirmek gerekiyor" dedi.

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay ise Kayseri Erciyesspor‘un güçlü bir takım olduğunu belirterek, "Bizim için kalan 6 maç içerisinde en zor deplasman olarak düşündüğümüz takımdı. Kuvvet düzeyi yüksek bir takımdı. İkinci yarı maçı çevirmek için elimizden gelen her şeyi yaptığımızı düşünüyoruz. 10 kişi kalan rakibi yenebilirdik ancak iyi konsantre olamadık. Kalan müsabakalardan evimizde oynayacağımız 3 maça son derece önem veriyoruz. Artık evimizde kaybetme lüksü ortadan kalktı"

diye konuştu.

TKİ Tavşanlı Linyitspor kaptanı Tanju Yavuz ise verilen kararlarla ilgili hakeme yüklendi. Yavuz, "Buraya 1 veya 3 puan için gelmiştik. Erciyesspor iyi futbolculardan kurulu bir takım. İyi bir sonuç elde edemedik. İlk defa hakem adına değerlendirme yapıyorum; hakem elinden gelen her şeyi yaptı bize yapılan faulleri vermedi. ‘Lig hakemleri son 6 haftayı yönetecek, küçük takım büyük takım demez‘ dedik. Ancak hakem bizi ezdi. Erciyesspor‘da bileğinin hakkı ile galip geldi onları da tebrik ediyorum. Biz

buraya tırnaklarımızla kazarak, alın teriyle geldik. Biz mücadele eden takımız. Yüksek rakamlara anlaşmış çok büyük oyuncular getirerek oynayan takım değiliz. Biz küçük bir ilçenin takımıyız kimse bizi küçük görmesin" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA