Galatasaray-Trabzonspor Maçının Kadroları Belli Oldu

Spor Toto Süper Lig‘de Fenerbahçe ile birlikte şampiyonluk yarışı veren Trabzonspor, deplasmlanda Galatasaray engelini de aşarak yoluna devam etmek istiyor.

Spor Toto Süper Lig‘de Fenerbahçe ile birlikte şampiyonluk yarışı veren Trabzonspor, deplasmlanda Galatasaray engelini de aşarak yoluna devam etmek istiyor. Ligde almış olduğu sonuçlarla bu sezon zirvenin ortağı arasında yer alan Bordo-mavililer, tarihinin en kötü sezonlarından birisini yaşayan rakibini de mağlup ederek bir maçlığına bıraktığı liderliği tekrar geri almanın hesaplarını yapıyor.

Galatasaray arasında oynanan derbi maçta yaşanan olaylar nedeniyle iki takım arasındaki karşılaşma seyircisiz oynanıyor.

TRABZONSPOR‘DA HEDEF TEKRAR LİDERLİK

Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe‘nin kendi sahasında Bursaspor ile golsüz berabere kalmasının ardından liderlik koltuğuna oturan Bordo-mavililer, Fenerbahçe‘nin dün akşam Eskişehirspor‘u mağlup etmesinin ardından bir günlüğüne koltuğunu rakibine teslim etti. Trabzonspor, bugünkü maçı da kazanarak emanetini tekrar geriye almak istiyor.

Ligdeki son 4 maçını da kazanan Karadeniz temsilcisi, bu sezon deplasmanda oynadığı 13 maçta 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı ve rakip sahada en çok puan toplayan takım konumunda yer alıyor.

Karadeniz ekibinde cezalı Egemen ile hafta içinde sakatlanan Engin Baytar ile sezonu kapatan kaleci Onur dışında eksik bulunmuyor.

GALATASARAY, PRESTİJ İÇİN SAHNEDE

2010-2011 sezonunda oldukça kötü günler geçiren Galatasaray, Trabzonspor‘u mağlup ederek 5 haftadır hasret kalıdğı galibiyete son vermek istiyor.

Bu yıl yoluna üçüncü teknik adam ile devam eden Sarı-kırmızılılar‘da futbolda alınanan başarısız sonuçların yanısıra yönetim hafta içinde olağanüstü genel kurulu aldı.

Galatasaray‘da kırmızı kart cezalısı Milan Baros, sarı kart cezalısı Serkan Kurtuluş ile sakatlıkları süren Bogdan Stancu, Lorik Cana ve Hakan Kadir Balta maçta forma giyemeyecek.

-KADROLAR BELLİ OLDU-

Stat: Türk Telekom Arena

Hakemler: Bünyamin Gezer, Orkun Aktaş, Mehmet Cem Hanoğlu

Galatasaray: Zapata, Sabri, Servet, Neill, Insua, Yekta, Ayhan, Culio, Ayhan, Arda Turan, Kazım Kazım

Trabzonspor: Tolga, Serkan Balcı, Glowacki, Giray, Piotr Brozek, Selçuk İnan, Colman, Alanzinho, Burak Yılmaz, Jaja, Umut