Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup‘ta mücadele eden Yeni Malatyaspor‘da teknik direktör Cafer Aydın, Adıyamanspor maçından 3 puanla ayrılacaklarına inandığını söyledi.

Aydın, bütün maçların kendileri için final niteliğinde olduğunu belirterek, "Matematiksel olarak şansımız sürdüğü sürece sonuna kadar mücadelemiz devam edecek. Son 3 haftadır da iyi bir gidiş hattımız var. Önümüzde 6 maç var ve hepsi final niteliği taşıyor. Geriden gelen biziz ve her maçımız büyük önem taşıyor. Kendi işimizi yapmazsak, diğer rakiplerin yaptıkları bizi ilgilendiriyor. Bu nedenle işimizi iyi yapıp, takımı Play-off‘a taşımak istiyoruz. Play-off‘a gidersek de, takımı bir üst lige

taşıyacağımıza inanıyorum. Ligde artık oynadığınız maçlarda her galibiyette gelir elde ediliyor. Sonuçta takım olarak galip gelmek için sahaya çıkıyoruz. Bugün halı sahada maç oynarken bile galibiyet için sahaya çıkıyorsunuz. O yüzden ilerleyen haftalarda zorlu maçlar olacak. Burada iyi konsantre olup, iyi mücadele eden takımlar istediklerini alacaktır" dedi.

Taraftarların takımı yalnız bırakmamasını isteyen Aydın, "Taraftarların maça gelip, takımı seyretmesi gerekiyor. Seyirci olduğunda futbol güzel oluyor. Malatya şehri, Yeni Malatyaspor‘un taraftarıysa, maça gelip destek versinler. İnanıyorum ki, bundan sonraki maçlarda bizi yalnız bırakmazlar. Bende yönetimde takıma güveniyor. Sonuçta bu uzun bir maraton ve puan kaybı olabilir. Daha az puan kaybetmemiz gerekiyor. Çünkü geriden geliyoruz. Puan kaybetmeden üstteki takımları yakalamamız gerekiyor. Biz 6‘de 6

yaparsak veya 6‘da 5 yaparsak, Play-off‘a gideriz. Yeni Malatyaspor olarak Bugsaşspor maçından sonraki çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Şehri arkamıza alıp, Play-off oynarsak, Bank Asya 1. Lige çıkacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Aydın, Adıyamanspor maçından 3 puanla ayrılacaklarına inandığını da ifade ederek, "Zor bir maç olacak. En iyi mücadeleyi gösterip, en az hatayı yapan sahadan mutlu ayrılacaktır. Bizim bütün hesaplarımız 3 puan üzerine ve 3 puanı alacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA