Muhammed Demirci: Hayalim Barcelona'da futbol oynamak

2006 yılının Mart ayında İstanbul Gençlerbirliğinden 11 yaşında Beşiktaş'a transfer olan ve Barcelona'nın dikkatini çekmeyi başaran Muhammet Demirci, TamSaha dergisine verdiği roportajda hayalinin Barcelona'da futbol oynamak olduğunu söyledi.

2006 yılının Mart ayında İstanbul Gençlerbirliğinden 11 yaşında Beşiktaş’a transfer olan ve Barcelona’nın dikkatini çekmeyi başaran Muhammet Demirci, TamSaha dergisine verdiği roportajda hayalinin Barcelona’da futbol oynamak olduğunu söyledi.

Genç futbolcu, A takıma gitmenin, her zaman televizyondan izlediği oyuncularla kamp yapmanın, inanılmaz bir duygu olduğunu anlattı. İlk hedefinin Beşiktaş A takımında ve A Millî Takım‘da uzun yıllar forma giymek oduğunu belirten Muhammed, Beşiktaş‘ta kaptan olmak ve bugüne kadar kaldırılmamış kupalar kaldırmak istediğini söyledi.

Muhammed, A Millî Takım‘la da Avrupa şampiyonaları ve dünya kupaları oynamak olduğunu söylerken her genç futbolcunun hayali gibi kendisininde hayalinin, Barcelona‘da oynamak olduğunu ifade etti.

Örnek aldığı futbolcunun ise aynı mevkide oynadıkları için Guti olduğunu belirten Muhammed, ilk oynadığı resmi müsabakada çok heyecanlandığını, bir o kadar da mutlu olduğunu söyledi.

Muhammed, hayatında geçirdiği en güzel 50 dakikanın A takım ile ilk oynadığı ilk karşılaşma olduğunu belirterek, A Millî Takım formasını da en kısa zamanda giyeceğini ümit ettiğini sözlerine ekledi.