Manisasporlu Futbolcu Onur Karakabak: Fenerbahçe'de kaptanlık yapmak istiyorum

Manisaspor'un Fenerbahçe'den kiraladığı futbolcu Onur Karakabak, ilk hedefinin siyah - beyazlı takımdaki 1 buçuk yılını en iyi şekilde geçirmek olduğunu belirtirken, Fenerbahçe'ye geri dönüp uzun yıllar oynamak istediğini söyledi.

Manisaspor‘un Fenerbahçe‘den kiraladığı futbolcu Onur Karakabak, ilk hedefinin siyah - beyazlı takımdaki 1 buçuk yılını en iyi şekilde geçirmek olduğunu belirtirken, Fenerbahçe‘ye geri dönüp uzun yıllar oynamak istediğini söyledi.

Futbol Federasyonu‘nun resmi yayın organı TamSaha Dergisi‘ne açıklamalarda bulunan Onur Karakabak, "İlk hedefim Manisaspor‘daki 1.5 yılımı en iyi şekilde geçirmek ve Manisaspor‘a katkı sağlamak. Daha sonra ise Fenerbahçe‘ye geri dönüp uzun yıllar oynamak ve Zonguldak‘ın plaka numarası 67 ile Fenerbahçe‘de kaptanlık yapmak istiyorum. Avrupa hedefim ise Premier Lig‘de Manchester United forması giymek. Küçüklüğümden beri üç hedefim vardı, Sakaryaspor, Fenerbahçe ve Manchester United. Hedeflerimin yarısını gerçekleştirdim. Fenerbahçe‘de düzenli oynar ve ileride Manchester United‘a transfer olursam hedeflerimin hepsini gerçekleştirmiş olurum. Bir de en uzun vadeli hedefim dünya futbolunda Roberto Carlos gibi bir idol olmak. Hem futbolumla hem de karakterim ve davranışlarımla bizden sonra gelecek nesillere örnek bir futbolcu, örnek bir insan olmak istiyorum." diye konuştu.

"ROBERTO CARLOS BANA SALATA HAZIRLADI"


Geçen dönemlerde Fenerbahçe‘de forma giyen Roberto Carlos‘la güzel bir anısı olduğunu da anlatan genç futbolcu, Almanya‘da hazırlık kampındaydık. Bir gün maç yemeğinde salata alıyordum. O da yanımdaydı ve benim salataya maç günü koymamam gereken şeyler koyduğumu gördü. Beni uyardı ve kendisi bana salata yaptı (gülüyor). Daha 16 yaşımda olduğum için, maç günü ne yememem gerektiğini çok iyi bilmiyordum. Bir de Carlos Fenerbahçe‘den ayrılırken verdiği bir röportajda benim hakkımda müthiş bir açıklama yapmıştı. Ben de gazetelerden okumuş ve çok mutlu olmuştum. Fenerbahçe‘de sol bek mevkiinde Andre Santos ve Vederson varken, "Genç Onur‘a daha çok güveniyorum" demesi beni çok onurlandırmıştı." şeklinde konuştu.

Onur, Türkiye‘de Emre Belözoğlu‘nu Avrupa‘da ise David Villa‘yı çok beğendiğini sözlerine ekledi.