Bursaspor Kadıköy‘de Daha Rahat Olacak

Bursaspor Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, Fenerbahçe‘nin 10 galibiyetlik serisine Kadıköy‘de son vermek istediklerini belirterek, "Biz Fenerbahçe‘yi kendi sahasında yenebilen takımlardan birisiyiz. O kadar çok büyük stresimiz kalmadı. Bizim için rahat bir maç olacak" dedi.

İHA muhabirinin sorularını cevaplandıran Nayman, Fenerbahçe‘nin son 10 maçı kazandığını hatırlatarak, "İnşallah 11‘de 10 olur diyoruz. Biz üçüncü durumdayız. Fenerbahçe kadar stresimiz yok. Bizim için Fenerbahçe‘den daha rahat bir maç olacak. İnşallah yenmek için oynayacağız. Tabiki Fenerbahçe gibi bir takımı kendi sahasında yenmek bizim için bir keyif olur, prestij kazanmış oluruz. Eğer bu gerçekleşirse, Kadıköy‘de üst üste iki kez yenmiş olacağız. Bunun için bir sıkıntımız yok. Eksik ve cezalı

oyuncumuz yok. Hocamızın dün 3 yıllık imzayı atması, camiaya büyük moral oldu. Kazanmak için çıkacağız ama futbol bu. Her şey olabilir. İnşallah beklemediğimiz bir aksilik olmasın" dedi.

Yönetimin tam kadro Kadıköy‘de olacağını anlatan Nayman, "Biz zaten uzak, yakın her maça tam kadro gidiyoruz. Yönetim kurulu üyeleri olarak Kadıköy‘de takımımızı 90 dakika boyunca yalnız bırakmayacağız" diye konuştu.

Nayman, "Fenerbahçe maçı için özel bir prim söz konusu mu" sorusuna ise, "Yönetimde gündeme gelmedi. Ancak böyle şeyler maç saatinden kısa süre önce belli olur." karşılığını verdi.

Nayman, Vederson‘un durumunun netleşmediğini, tedavisinde iyiye giden bir trend olduğunu sözlerine ekledi

Kaynak: İHA