Naz Aydemir‘den Final-Four Değerlendirmesi

Milliyet gazetesinin düzenlediği Yılın Sporcusu Ödül Töreni‘ne katılan Fenerbahçe Acıbadem Voleybol Takımı‘nın başarılı oyuncusu Naz Aydemir, Dörtlü Finalde karşılaşacakları Vakıfbank Güneş Sigorta TT maçını değerlendirdi.

Bu yıl 51.‘si düzenlenen Milliyet Yılın Sporcusu Ödül Töreni Ortaköy‘deki Esma Sultan Yalısı‘nda yapıldı. Fenerbahçe Acıbadem Voleybol Takımı‘nın başarılı milli oyuncusu Naz Aydemir, ödül töreni öncesinde İHA mikrofonlarına aldıkları Namık Sevik Hizmet Ödülü‘nü ve Final-four‘da oynayacakları Vakıfbank Güneş Sigorta TT maçını değerlendirdi.

Başarılı oyuncu, böyle bir ödül aldıkları için takım halinde çok mutlu olduklarını belirterek, "Bu yıl Dünya Kulüplerarası Voleybol Şampiyonu olduk. Bunun sayesinde bu ödüle layık görülmek bizi çok gururlandırdı ve mutlu etti. Ama önümüzde Final-four maçları var. Burada da şampiyon olup seneye yılın takımı ödülüne aday olmayı düşünüyoruz" dedi.

Final-four‘da bir Türk ekibi ile karşılaşmanın çok anlamlı olduğunun altını çizen Naz Aydemir, "Burada bir Türk takımı ile karşılaşmak çok güzel olacak. Ayrıca 4 takımdan 2‘sinin Türk takımı olması da gurur verici bir olay. Bunun yanı sıra biz çok güçlü bir ekibiz. Bugüne kadar yaptığımız maçlarda da bu gücümüzü gösterdik. Vakıfbank Güneş Sigorta‘ya karşı da sadece 1 mağlubiyetimiz var. Ben finale çıkıp şampiyonluk ipini göğüsleyeceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA