Manisaspor, Beşiktaş Karşısında 3 Puanı Alan Taraf Olmak İstiyor …

Spor Toto Süper Ligi‘nde yarın kendi evinde Beşiktaş ile karşılaşacak Manisaspor‘da hazırlıklar bugün sabah saatlerinde yapılan antrenman ile sona erdi.

Spor Toto Süper Ligi‘nde yarın kendi evinde Beşiktaş ile karşılaşacak Manisaspor‘da hazırlıklar bugün sabah saatlerinde yapılan antrenman ile sona erdi.

    Pazartesi ve salı günü takımın başında antrenmana çıkamayan Teknik Direktör Hikmet Karaman dün ve bugün yapılan antrenmana katılırken, futbolcularına Beşiktaş maçının son taktiklerini verdi. Kayserispor‘a karşı verilen mücadelenin aynısını yarınki karşılaşmada da beklediğini söyleyen Karaman, bu karşılaşmadan alınacak üç puan ile birlikte takıma ayrı bir ivmenin kazandırılacağını söyledi.

    Siyah – beyazlılarda tedavileri süren Makukula ve Yiğit Gökoğlan dışında önemli bir eksik bulunmazken, yarınki karşılaşmaya Manisaspor‘un ideal kadrosu ile çıkması bekleniyor.

    Öte yandan Manisaspor takımı bugün yaptığı sabah antrenmanı ile Beşiktaş karşılaşması hazırlıklarını tamamlarken, maç saatini beklemeye başladı. Dün akşam antrenmanı sonrası çifte doğum günü de kutlandı. 51 yaşına giren Teknik Direktör Hikmet Karaman ile 26 yaşına giren Yiğit Gökoğlan için Tarık Almış Spor Tesisleri‘nde pasta kesildi. 51 yaşına giren teknik direktör Karaman futbolcularının bu jesti karşısında duygulanırken, en güzel doğum günü hediyesinin yarın Beşiktaş maçından alınacak galibiyet olduğunu söyledi.

    Spor Toto Süper Lig‘in 25. haftasında yarın Manisa 19 Mayıs Stadı‘nda saat 20.00‘de başlayacak Manisaspor – Beşiktaş karşılaşmasını Trabzon bölgesi hakemlerinden Barış Şimşek yönetecek.