Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Kayapınar Belediyespor, Perşembe günü sahasında oynayacağı Menemen Belediyespor maçından galibiyet ile ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Kayapınar Belediyespor, geçen haftayı deplasmanda oynadığı Belediye Bingölspor mağlubiyetiyle kapatmasının ardından Perşembe günü sahasında oynayacağı Menemen Belediyespor maçının idmanlarına başladı.

Kayapınar Belediyespor Teknik Direktörü Seyithan Özdaş, tüm dikkatlerini Menemen Belediyespor maçına çevirdiklerini dile getirerek, "İki haftadır artarda aldığımız mağlubiyetler bizi ligde yine tehlikeli bölgeye itti. Bu nedenle sahamızda oynayacağımız Menemen Belediyespor maçı bizim için büyük önem taşımaktadır. Saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanıp bu maçımızı kazanmalıyız. Çarşamba günü yapacağımız ter idmanının ardından takımımızı maç saatine kadar kampa alacağız. Artık kötü gidişata

dur demenin zamanı geldi. İnşallah şans faktörü de yanımızda olur. Perşembe günü sahadaki tek düşüncemiz rakibimizi yenip puanımızı 33‘e çıkarmak" dedi.

Kaynak: İHA