Gaziantepspor, Bucaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig‘de deplasmanda karşılaşacağı Bucaspor maçı hazırlıklarına Celal Doğan Tesisleri‘nde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktör Tolunay Kafkas‘ın katılmadığı antrenman, antrenör Cüneyt Dumlupınar yönetiminde gerçekleştirilirken, antrenmanı Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl ve bir grup taraftar da izledi. Isınma koşusu ve açma - germe egzersizleriyle başlayan antrenmanda futbolcular kuvvet çalışmasında bulundu. Antrenman soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlandı.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kırmızı-siyahlı futbolculardan Emre Güngör, haftayı iyi bir skorla kapattıklarını belirterek, "Galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz. Gaziantepspor iyi bir takım. Gaziantepspor‘u daha iyi yerlere, daha üst sıralara taşımak istiyoruz. Önümüzde deplasmanda oynayacağımız Bucaspor maçı var. Hedefimiz, her maçı olduğu gibi bunu da kazanmak. Bunun için çalışmalara başladık. Bu maçtan da 3 puanla dönerek taraftarımızı memnun etmek istiyoruz" dedi.

Başarılı defans oyuncusu Danny de, son haftalarda iyi bir oyun ortaya koyarak, hem ligde hem de kupada başarılı sonuçlar aldıklarını ifade ederek, "Takım olarak her geçen gün moralimiz yükseliyor. Gaziantepspor adına her şey yolunda gidiyor. Takım iyi gidince herkes daha iyi konsantre oluyor. Alınan başarılı sonuçlarla birlikte Gaziantepspor, medyada daha fazla yer almaya başladı. Gaziantepspor‘dan övgüyle bahsediliyor. Takımdaki herkes bu durumdan memnun ve takıma daha fazla katkıda bulunmak istiyor"

diye konuştu.

Defansta çok soğukkanlı davrandığının sorulması üzerine ise Danny, "Ben özel hayatımda da çok sakin birisiyim. Hayatımda iniş çıkış olmaz. Futbolda da öyleyim" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA