Barcelona sahasında Arsenal'i konuk ediyor

Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçın rövanşında Barcelona, İngiltere'de 2-1 yenildiği Arsenal'i konuk ediyor. Barcelona ile Arsenal arasında oynacak bu zorlu mcüadele saat 21.45'te başlayacak.

Şampiyonlar Ligi’nde heyecan fırtınası devam ediyor. 2.Tur ilk maçında İngiltere’de Arsenal’e 2-1’lik skorla boyun eğen Barcelona, rakibini bugün Nou Camp’ta ağırlıyor. Barcelona ile Arsenal arasında oynanacak bu zorlu karşılaşma saat 21.45’te başlayacak.


Barcelona sahasında Arsenal'i konuk ediyorBARCELONA 3-1 ARSENAL MAÇIN GOLLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Barcelona sahasında Arsenal'i konuk ediyorARSENAL 2-1 BARCELONA İLK MAÇIN GOLLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


BARCELONA CEPHESİ


İspanya Ligi’nin tozunu attıran Barcelona, aynı başarıyı Şampiyonlar Ligi’nde de göstermek istiyor. Londra'da oynanan ilk maçı 2-1 kabyeden Barcelona, evinde oynayacağı maça, cezalı olan Gerard Pique ile sakatlığı devam eden Carles Puyol'dan yoksun çıkacak.

Pep Guardiola yönetimindeki Barcelona’nın Arsenal karşısındaki en büyük kozu hiç şüphesiz Lionel Messi olacak.

ARSENAL CEPHESİ


Premier League'de hafta sonunda oynanan maçların ardından lider Manchester United'a bir puan daha yaklaşan ve zirveyle arasındaki puan farkını 3'e indiren Arsenal'de ise kanat oyuncusu Theo Walcott forma giyemeyecek. Maç kadrosunda yer alan Robin van Persie, Cesc Fabregas ve Jack Wilshere'in bugün Barcelona’ya karşı sahadaki yerlerini almaları bekleniyor.

TAKIMLARIN KADROLARI


BARCELONA
Valdes
Dani Alves
Milito
Abidal
Maxwell
Xavi
Sergio Busquets
Iniesta
Pedro
Lionel Messi
David Villa

ARSENAL

Szczesny
Sagna
Koscielny
Djourou
Clichy
Diaby
Wilshere
Nasri
Fabregas
Arshavin
Bendtner

MAÇTAN NOTLAR

- İki ekip tarihlerinde 6 kez karşılaştı. Barcelona bu maçlardan 3'ünü kazanırken, 2 maç berabere, 1 maç Arsenal'in üstünlüğüyle sona erdi.

- Barcelona, Şampiyonlar Ligi'nde bu yıl üst üste 8. kez son 16'ya kalma başarısını gösterdi

-Barcelona evinde oynadığı son 7 şampiyonlar Ligi maçının tamamını, 20 gol atarak ve kalesinde sadece 2 gol görerek kazandı.

- Arsenal, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 6 deplasman maçından 5'ini kaybetti.