Aykut Kocaman Gençlerbirliği maçını değerlendirdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Ankara'da Gençlerbirliği ile yaptıkları ve 4-2 kazandıkları maçı değerlendirdi.

Spor Toto Süper Lig'de haftanın kapanış mücadelesinde Fenerbahçe, Gençlerbirliği deplasmanından 4-2'lik galibiyetle sahadan ayrılarak liderlik koltuğunu geri almayı başardı.

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan sarı lacivertli ekibin teknik direktörü Aykut Kocaman, üçüncü golün maçı kırılma ânı olduğunu dile getirdi.

Kısa bir sürede iki farklı üstünlüğe ulaştıklarını söyleyen Kocaman, "Çok kolay öne geçtik ama ne olduğunu anlamadan bir anda skor 2-2'ye geldi. İkinci yarıda daha iyi oynadık ve oyunun kontrolü bize geçti. Cristian'ın girmesiyle üçüncü golü bulduk. Bence maçın kırılma anı buydu. Önemli bir galibiyete imza attık" dedi.

Oynadıkları futboldan tatmin olmadığını sözlerine ekleyen tecrübeli futbol adamı, yine de galibiyete ulaştıkları için sevinçli olduklarını söyledi.

Daniel Güiza'nın durumu ile ilgili gelen bir soruyu da yanıtlayan Kocaman, "Takıma tekrardan girebilmek onun elinde. Hiçbir teknik adam, çok çalışan ve formayı hak eden bir oyuncuyu kadroya almamazlık etmez" şeklinde konuştu.