Adanaspor‘da Diyarbakırspor Maçı Hazırlıkları

Bank Asya 1. Lig‘de tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen Adanaspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Diyarbakırspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Öğleden sonra Çatalan Tesislerinde çalışan Turuncu-beyazlı takımda sakatlıkları süren Berkan, Onur Demirtaş ve Ahmet Görkem Görk çalışmaya katılmadı. Bu futbolcuların Pazar günü forma giyemeyecekleri açıklanırken cezası biten Kibong ile Fahri görev verilmesi durumunda takımdaki yerlerini alacaklar.

Almanya‘da fıtık ameliyatı olan Recep Yıldız ve tendon bağlarında ödem oluşan Özgürcan antrenmanda düz koşu yaptılar. Recep‘in iki hafta sonra takımla birlikte çalışmalara katılacağı belirtildi. Özgürcan‘ın ise tedavisi devam ediyor.

Adanaspor Teknik Sorumlusu Eyüp Arın en zor deplasmanlardan birine çıkacaklarını ve rakibin kendi evinde zor yenilen bir takım olduğunu söyledi. Diyarbakırspor‘un zor şartlara rağmen iyi mücadele ettiğini belirten Arın, "Diyarbakır‘da oynanan maçları izlediğimizde rakiplerin ne kadar zorlandığını görüyoruz. Bizim açımızdan çok zor bir müsabaka olacak.Kazanmak için elimizde geleni yapacağız.Tehlike bölgesinden uzaklaşmalı ve psikolojik olarak rahatlamalıyız.Hafta boyunca antrenmanlarda iyi çalışarak

önemli 3 puanı almak istiyoruz" dedi.

Adanaspor-Diyarbakırspor maçını TRT 6 canlı olarak ekrana getirecek. Kürtçe bilmeyen taraftarların mağdur olmaması için; TRT 6 Bank Asya 1. Lig‘de her hafta ekrana getirdiği canlı maç yayınlarını, çift dilli olarak yayınlıyor. Her maçta 2 spiker görevlendiren TRT 6, Diyarbakırspor-Adanaspor maçını da hem Türkçe hem de Kürtçe anlatımı ile ekrana getirecek. TRT 6 yayınları; Türksat uydusu üzerinden, Digitürk 58. ve D Smart 104. kanaldan izleyiciye ulaşıyor.

Diyarbakırspor-Adanaspor maçını Türkçe anlatımıyla izlemek isteyen taraftarlar; uydu kumandalarının dil seçeneğine basarak TUR veya TRK seçeneğini (Türkçeyi) ayarlamaları yeterli olacak. Çift dil uygulaması TÜRKSAT, DİGİTÜRK ve D-SMART platformlarında da uygulanıyor.

Kaynak: İHA