San Antonio Spurs: 83 - Los Angeles Lakers: 99

Batı konferansının iki güçlü ekibini karşı karşıya getiren karşılaşmada Los Angeles Lakers San Antonio Spurs'ün konuğu oldu. LA Lakers sahadan 99-83'lük galibiyetle ayrıldı.

NBA'de iki batı konferansı ekibinin kapışmasına sahne olan karşılaşmada Los Angeles Lakers deplasmanda lig lideri San Antonio Spurs'ü 99-83'lük skorla mağlup eti.

AT&T Center'da oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip San Antonio Spurs'te Gary Neal 15 sayılık performansı ile takımı adına sahanın en skorer oyuncusu oldu.

Texas ekibinde Tony Parker 14 sayı ve George Hill 14 sayılık performansları ile skora katkıda bulunan diğer isimler oldular.

Üst üste 7. galibiyetini alarak iyi bir seri yakalayan Los Angeles Lakers'ta ise Kobe Bryant 26 sayılık performansı ile galibiyetin mimarı ve sahanın en skorer oyuncusu oldu.

Los Angeles ekibinde Pau Gasol 21 sayı, Lamar Odom 15 sayı ve Shannon Brown 12 sayılık performansları ile galibiyete katkıda bulunan diğer oyuncular oldular.

Los Angeles Lakers sıradaki karşılaşmasını salıyı çarşambaya bağlayan gece deplasmanda Atlanta Hawks ile oynayacak olurken, San Antonio Spurs ise çarşambayı perşembeye bağlayan gece sahasında Detroit Pistons ile mücadele edecek.

1. Periyot: Lakers 34-13 San Antonio
2. Periyot: Lakers 31-24 San Antonio
3. Periyot: Lakers 16-15 San Antonio
4. Periyot: Lakers 18-31 San Antonio