Trabzonspor Başkanı Sadri Şener Beşiktaş'tan özür diledi

Beşiktaş'ı 2-1 yenerek şampiyonluk mücadelesinden kopmayan Trabzonspor'da, başkan Sadri Şener şeref tribününde yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un Beşiktaş'ı deplasmanda 2-1 yenerek önemli bir virajı kazasız atlattığı maça şeref trübününde yaşanan olaylar damga vurdu.

AA'nın aktardığı habere göre, Lig TV'deki canlı yayına telefonla bağlanan Sadri Şener, "Bazı kişiler üstüne vazife alıp, diğer kişileri susturmaya çalışıyor. Ben de Beşiktaşlı olsaydım, ben de reaksiyon gösterebilirdim. Şenol hocaya sataşma oldu. Herkes birbirine bir şeyler söyledi. Bizden taraf bir durum varsa tekrar özür diliyorum," dedi.

Şener sözlerine, "Şeref tribününde bir itiş kalkış oldu. Sonra ben gittim camia adına özür diledim. Şenol hoca dışarı çıkarken, onunla ilgili oldu. Sakinleştirmeye çalıştık hocayı, sakinleşti soyunma odasına gitti. O da haklıydı. Beşiktaş'a karşı 10 kişiyle galip gelmek kolay değil. Zoru başardı, sevinmesi doğaldır. Beşiktaş camiası bizim çok sevdiğimiz bir camiadır. Bir hatamız olduysa kusura bakmasınlar," şeklinde devam etti.

Maçın hakemi Tolga Özkalfa'yı değerlendirmesi istenen Şener, "Tanıdığım, çok iyi bir diş hekimi," dedikten sonra, "Tansiyon yüksekti. Böyle sarı kartlar olacağını tahmin ediyordum. Hakemi tanırım, kimse yanlış anlamasın 'çok iyi diş doktorudur' dedim. Ama bakıyorum kartların yerini bile şaşırıyor, bir o cebine bir bu cebine bakıyor. Tam hakim değildi olaya. Burak'ın pozisyonu penaltıydı. Burak düşmeseydi, golü atabilirdi," ifadelerini kullandı.

Başkan Şener sözlerini, "Türkiye'nin 4'de 3'ü Trabzonspor'un şampiyonluğunu istiyor. Çoğunluğun isteği olsun. Şampiyonluğa çok yakışan ekiplerden biriyiz, bundan kimse alınmasın. Fenerbahçe ve Bursaspor'a başarılar diliyorum. Haftaya cezalıyız, Kasımpaşa maçımızı Kocaeli'nde oynayacağız." şeklinde tamamladı.