Kartalspor-Denizlispor Karşılaşmasının Ardından

Bank Asya 1. Lig‘de Kartalspor, kendi evinde Denizlispor‘u 2-1 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından yapılan basın toplantısında konuşan Kartalspor Teknik Direktörü Engin Korukır, Denizlispor‘a karşı iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Özellikle ikinci yarıda olağanüstü mücadele ettik ve iyi futbol oynadık. Maçın ilk devresinde de zaman zaman iyi oyun sergiledik. Ancak, ikinci yarıda rakibe hiç pozisyon vermedik. İkinci yarıdaki oyundan son derece memnunum. Futbolcularımı kutluyorum. Bu galibiyeti unutup, önümüzdeki çok önemli Erciyesspor maçına en iyi şekilde hazırlanacağız"

dedi.

Kartalsporlu futbolcu Uğur Demirok ve Savaş Esen, Denizlispor karşısında ikinci yarıda iyi mücadele ederek galibiyete ulaştıklarını söyledi.

Denizlispor Teknik Direktörü Serhat Güller de mağlubiyetten dolayı üzüntülü olduğunu ifade ederek, "Oyuna iyi başlayan taraf biz olmamıza rağmen yakaladığımız net pozisyonlardan sadece bir tanesini değerlendirdik. Adem ve Ahmet Cebe ile yakaladığımız iki net pozisyon daha vardı. Bu pozisyonları da gol yapıp ilk devre 3-0 gibi net skoru sağlamamız gerekiyordu. 2. yarıyla birlikte bazı sıkıntılar yaşadık. Atmosferin gerginleşmesi, rakibin agresifleşmesi ve Serkan hocanın aleyhimize verdiği kartlar ve

fauller gardımızı düşürdü. Tecrübeli ve iyi oyunculardan kurulu bir takım olduğumuzu söylüyoruz. Bunu da sahadaki duruşumuzla en iyi şekilde yerine getirmemiz gerekiyor. Çünkü, şampiyonluk kolay bir iş değil. Hakemle konuşmaktan kırmızı kart görüyoruz. Bu kartlardan dolayı gelecek hafta 3 oyuncumuz cezalı duruma düştü" diye konuştu.

Denizlisporlu futbolcular Can Erdem ve Ahmet Cebe de öne geçtikleri maçı 2-1 kaybettikleri için çok üzgün olduklarını belirterek, bir an önce toparlanıp bu kayıpları telafi edeceklerini söylediler.

Kaynak: İHA