Karaman: Beşiktaş Karşısında Eksik Kalmamıza Rağmen 3 Puanı Almasını Bildik

Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman, Beşiktaş karşısında bir kişi eksik oynamalarına sahadan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman, Beşiktaş karşısında bir kişi eksik oynamalarına sahadan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

    Trabzonspor‘un deplasmanda Beşiktaş‘ı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada Teknik Direktör Şenol Güneş maçın hakemi tarafından tribünlere gönderilince toplantıya Sportif Direktör Ünal Karaman katıldı.

    Beşiktaş karşısında bir kişi eksik oynamalarına rağmen iyi mücadele verdiklerini kaydeden Karaman, "Bazı zaman idmanlarda as takımı eksik oynatarak bunun çalışmasını yapıyoruz. Devre arasında futbolcularımızdan biraz daha fazla koşmasını istedik. Oyuncularımızı verdikleri mücadelelerden dolayı tebrik ediyoruz. Böylesine ağır sahada bir kişi eksik oynamak oldukça zor." dedi.

    Karaman, Şenol Güneş‘in neden tribüne gönderildiği sorusuna ise şu cevabı verdi: "Neden atıldığını bilmiyoruz. Bir yanlış anlaşılma var. Şenol Güneş‘in tribüne gönderilmesi sürpriz oldu. Kesinlikle bir yanlış anlaşılma var."

    Karaman, lig bitene kadar mücadelelerinin süreceğini ve sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istediklerini dile getirdi.

    Öte yandan, bir gazetecinin, "Burak Yılmaz‘ın düşürüldüğü pozisyon için ne diyorsunuz ?" sorusuna Karaman, "Oyuncumuz kaleciyi geçtikten sonra kendisini yere atması mantıksız gibi geliyor. Kaleciyi geçtikten sonra oyuncu neden kendisini yere atsın ki?" cevabını verdi.

    Basın toplantısına katılan futbolculardan Onur da, 10 kişi kalmalarına rağmen nasıl oynanacağını herkese gösterdiklerini söyledi. Genç kaleci, "Bizim için üç puan çok önemliydi. Bunu düşünerek maça çıktık, kazanmasını bildik. Artık Kasımpaşa ile oynayacağımız maçı düşünüyoruz. Büyük bir engeli aştık." diye konuştu.

    Basın toplantısına katılan başka bir futbolcu Giray da, bir kişi eksik oynamalarına rağmen galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Giray, "Bizde bir form düşüklüğü yok. Bu ipi göğüsleyeceğimize inanıyorum. Serinin bir başlangıcını yaptı." dedi.