İnter sahasında konuk ettiği Genoa'yı 5-2'lik skorla mağlup etti

Serie A'da 28. hafta karşılaşmalarında Inter, sahasında Genoa'yı konuk etti, Ev sahibi ekip karşılaşmadan 5-2'lik galibiyetle ayrıldı.

Serie A'da 28. hafta karşılaşmalarında Inter ile Genoa'yı karşı karşıya getiren mücadelede gülen taraf ev sahibi oldu.

İlk yarısı 1-0'lık Genoa üstünlüğüyle sona eren karşılaşmada Inter ikinci yarıda sergilediği müthiş performansla sahadan 5-2'lik galibiyetle ayrıldı.

Maçın ilk yarısında her iki ekip de kontrollü bir oyun sergiledi ve maçın temposu genelde oldukça düşüktü. 40. dakikada hızlı gelişen Genoa atağında Konko'nun pasında ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Rodrido Palacio, nefis bir vuruş yaparak kaleci Julio Cesar'ı avladı.

Bu gol aynı zamanda ilk 45 dakikanın da sonucunu belirleyen gol oldu.

Mücadelenin ikinci yarısına ise Inter adeta fırtına gibi başladı ve ard arda golleri buldu. 50. dakikada sağ kanattan bindiren Maicon, kale ağzına doğru harektlenen Pazzini'ye kesti topu. Golcü futbolcu da düzgün bir vuruşla skora dengeyi getirdi: 1-1. Bu golün hemen sonrasında sahneye çıkan Samuel Eto'o, Inter'i öne geçiren golü kaydetti: 2-1.

57'de ceza sahası içinde topu bir anda önünde bulan Samuel Eto'o, hafif sol çaprazdan sert bir vuruş yaparak kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü attı: 3-1. 71'de Sneijder'in pasında topla buluşan Pandev, çok şık bir vuruşla farkı üçe çıkardı: 4-1.

84. dakikada organize gelişen Inter atağında Kharja'nın pasında top alan Nagatomo, sert bir vuruşla skoru 5-1'e getirdi. 90. dakikada sahneye çıkan Mauro Boselli ise maçın sonucunu belirledi: 5-2.

Bu sonuçla Inter puanını 56'ya yükselterek zirve takibini sürdürürken, Genoa ise 35 puanda kaldı.